Pokaż wyniki od 1 do 20 z 88

Wątek: Vatanai Chartres fotki str.3 i w akcji #79

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Po angielsku bez problemu, po polsku nie probowałam

Domyślnie

Super - to jak środki będą, być może się u nich na coś skuszę. Nie wiem tylko na co, bo Chartres mnie zachwyca, ale przecież nie wyłącznie
    Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
    Biżuteria ręcznie robiona

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Pisałam z mail'a, po angielsku - właśnie z pytaniem o wysyłkę do Polski i jej koszt i póki co się nie doczekałam...
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pasiata Zobacz posta
    Pisałam z mail'a, po angielsku - właśnie z pytaniem o wysyłkę do Polski i jej koszt i póki co się nie doczekałam...
    Moze dalej maja urlop? Ja pisalam do czterech sklepow, to tylko z dwoch otrzymalam odpowiedz. Jedna odmowna i jedna pozytywna, ale z mega wysoka wysyłką.
    Ja tez wyslalam maila do isatky, to piaty czeski sklep z ktorym probuje nawiazac kontakt.

Amst
    Jak tam, kiedy beda foty w akcji?

Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    Moze dalej maja urlop? Ja pisalam do czterech sklepow, to tylko z dwoch otrzymalam odpowiedz. Jedna odmowna i jedna pozytywna, ale z mega wysoka wysyłką.
    Ja tez wyslalam maila do isatky, to piaty czeski sklep z ktorym probuje nawiazac kontakt.

Amst
    Jak tam, kiedy beda foty w akcji?
    To jakbyś się z którymś dogadała, to daj znać - może by się opłaciła wysyłka dwóch chust na raz
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Isatky sa dosc aktywni na facebooku, tylko ja dosc niekumata jesli chodzi o ten serwis.
    Z tego co przegladam sklepy czeskie, tylko isatky ma tego szaraka zlocistego. Pasiasta, tez na niego chorujesz??

Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniika Zobacz posta
    Isatky sa dosc aktywni na facebooku, tylko ja dosc niekumata jesli chodzi o ten serwis.
    Z tego co przegladam sklepy czeskie, tylko isatky ma tego szaraka zlocistego. Pasiasta, tez na niego chorujesz??
    Oj tak

Uprawnienia umieszczania postów