Rapalu bardzo ciężko się łamienie jest dobra na pierwsze motania i małe dzieci
Rapalu bardzo ciężko się łamienie jest dobra na pierwsze motania i małe dzieci
Kasia, kup uzywana chustę!!!!! Na prawdę!!!
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
ze trudno sie łamie-tak ze nie jest dobra na pierwsze wiazania i malenstwo-złamana jest idealna nie z łamana gorzej-ja zaczynałam od rapalu
ale ja bym kupiła uzywana złamana wykochana chuste naaprawde szkoda kasy na nowa-chyba ze sie jest chustoswiremjak znakomitaczesc naszych forumek
ale na poczatek uzywanego cos jest za bazarku pasiak nati za120
chociażby-nie mój zeby nie było
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 03-06-2011 o 15:43
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Rapalu nie jest już taka jak kiedyś. Te nowe chusty od nowości są dużo bardziej miękkie. Rapalu to akurat moja pierwsza chusta i nosiła Maluszka. Jak przyszła doradczyni do mnie to sama była w szoku, że rapalu jest taka milusia.
A swoją drogą, na bazarku znajdziesz dość tanie, dobre chusty![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
wolałabym kupić używaną chustę, ale akurat nie znalazłam rapalu- nie wiem dlaczego ale coś urzekło mnie w tej chuście- w przeciwieństwie do nati np. Mam na myśli czerwoną, na dodatek teraz jest na nie promocja![]()
nati nati nati
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl