Dowiedziałam się na www.wegedzieciak.pl a potem poznałam rossę i postanowiłam się zalogować

Dowiedziałam się na www.wegedzieciak.pl a potem poznałam rossę i postanowiłam się zalogować

Ja w ogóle nieforumowe stworzenie jestem - to moje pierwsze forumJeszcze trochę niepewnie się czuję
A trafiłam tu buszując po internecie i szukając chusty
Natrafiłam na recenzję i podczytywałam od czasu do czasu, szczególnie posty z różnymi problemami z wiązaniem, aż w końcu się zalogowałam, choć do pierwszego posta minęło jeszcze spoooro czasu ;P

Ja trafiłam tu dzięki klubowi kangura
Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Ja trafiłam tu przez koleżankę z innego forum. Ostrzegała mnie, że Chustoforum jest uzależniające i chyba miała rację, bo powoli tu wsiąkam, choć nie mam czasu

z tym uzależnieniem od forum to naprawdę coś w tym jest. Ja nigdy na żadnym forum się nie udzielałam, a tu po prostu wsiąknęłam. A znalazłam się tu pierwszy raz gdy jeszcze będąc w mało zaawansowanej ciąży poszukiwałam informacji na temat chust, bo już wtedy wiedziałam, że motanie będzie dla nas najnaturalniejszym sposobem noszenia, przytulania, kochania...
Zoś 2009i... Ktoś 2014

A u mnie to się zaczęło tak że najpierw na targach w hali Expo zdobyłam namiar na klub Kangura. Zapisałam się na warsztaty Klubu by poznać jakieś wiązania. I tam dziewczyny które uczyły motać poleciły forum. Ostrzegały że jest uzależniające. I to FAKT UZALEŻNIA POZYTYWNIE i to wspólna cecha każdej forumowiczki
!!! Pozdrawiam :*