Już na etapie wczesnej ciąży wiedziałam, że będę nosić maleństwo w chuście i szukałam informacji dot. różnych rodzajów chust aby sobie jakąś kupić. Z googla trafiłam na wątek Recenzje Chust i już tu zostałam![]()
Już na etapie wczesnej ciąży wiedziałam, że będę nosić maleństwo w chuście i szukałam informacji dot. różnych rodzajów chust aby sobie jakąś kupić. Z googla trafiłam na wątek Recenzje Chust i już tu zostałam![]()
A mnie przyciągnęła tu KasiaWska (bardzo się nie musiała starać). No i tak już zostało - choć na razie więcej czytam niż piszę...
![]()
Zu - czerwiec 2009
ja trafiłam tu z forum rodzinko.pl dzięki linkowi podanemu przez koleżankę z tegoż forum na wątku o chustach. jestem jeszcze na etapie kompletowania wyprawki i chusta jest na mojej liście![]()
Jejku, już sama dokładnie nie wiem z którego forum się dowiedziałam, ale raczej z gazetowego i raczej z tego o pieluszkach wielorazowych, choć tematy chustowe też są mi bliskie. Wiedziałam o Waszym forum od ponad roku, czasem czytałam, ale brakowało czasu na zarejestrowanie się, ale nareszcie tu JESTEM i bardzo się cieszę![]()
Szukałam informacji o chustach i tak tu trafiłam. Kiedyś w Tesco zaczepił mnie mąż jakieś forumki z Józefowca i mówił, że żona przeczytała na forum, że ktoś widział tatę w chuście i czy to nie był mój mąż? Chyba mój, tak myślę. Mówił też, że się chustami wymieniają i mają całe stosy, ale wtedy nie miałam pojęcia co to za forum, ani co to jest stosik.![]()
Hmm a ja chciałam zawsze nosić swoje dziecko, intuicyjnie wiedziałam że to dobre. Kupiłam nosidełkojak jeszcze byłam w ciąży, ale jak już mała była po tej stronie brzuszka jakos nie miałam odwagi ją do tego wsadzic. Ciągle czułam,że to jednak nie to, że przecież główki nie trzyma, pionu tym bardziej, poz. kołyski nie cierpiała. Aż w koncu wyrosła z tego nosidełka tłuscioszek, a ja nigdy go nie użyłam (dzięki Bogu), były tylko przymiarki.
W poszukiwaniu lepszej metody dotarłam do chust- uniwersalne rozmiarowo i pozycja o jaką mi chodziło (tak jak mała "małpka" ale przywiązana). Nie wiem dlaczego nie spotkałam sie z zagadnieniem wcześniej, mało rozpropagowywane to było w moim kręgu. Niestety
![]()
Forum jest wspaniałą skarbnicą wiedzy. Czytam i nie mogę przestaćJestem pełna podziwu. Poleciła mi je koleżanka za co jestem bardzo wdzięczna
![]()
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 12-12-2009 o 18:46
Ja trafiłam tu przez fjołekZ resztą to ona pokazała mi wcześniej pieluchy wielorazowe, zainteresowała EC oraz zaraziła miłością wielką do chustonoszenia
Wcześniej trochę poczytywałam, a założyłam konto, gdy zapragnęłam dokupić pieluch
![]()
ja z wyszukiwarki - szukałam recenzji chust 2 mieś. temu i tu znalazłam wszystko co mnie interesowalo, teraz znów zaglądam i czytam o pieluchach wileorazowych i w końcu stwierdizłam, ze się zarejestruję![]()
Super forum
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
A ja z Klubu Kangura![]()
Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)
koleżanka poleciła świetne wymianki
więc...zalogowałam się i pokorzystam z forum
![]()
wczoraj byłam na Klubie Kangura w Żorach i tam tez się dowiedziałam o istnieniu tego forum a teraz zagłębiam się w "temacie"... wiem na razie tylko tyle, że chce nosić!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Ja na spotkaniu klubowym dowiedziałam się o forum![]()
A ja dzięki koleżance, która mi poleciła jedną z użytkowniczek, która sama szyje wkładki laktacyjne
Potem było uczestnictwo w pokazie chustowania w czasie Tygodnia Bliskości w Bydgoszczy, i potem już codziennie zaczęłam odwiedzać zakamarki forumowe![]()
weszłam, bo chciałam kupić chustę, znajoma mi dała adres (wcześniej zapoznałam sie z chustami przez inne stowarzyszenie). Przyznam się teraz, że na początku czułam się tu nieswojo... wciągnęłam się jakoś tak po paru miesiącach.
Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012