Trafiłam tu z forum kawałek szmaty. Na razie tylko czytam i szukam chusty.

Trafiłam tu z forum kawałek szmaty. Na razie tylko czytam i szukam chusty.

A ja chciałam chustę kupić i google mi forum właśnie podpowiedziałoNa gazetowym byłam parę razy, ale ogarnąć się tam kompetnie nie mogę
A w ogóle żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej, bo starszą córę nosiłam, ale niezbyt długo (myślałam, że nosi się takie maleństwa tylko). A tu to skarbnica wiedzy jest

Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)

Od długiego czasu trafiam na to forum przez google, cokolwiek szukam o chustach lub wielorazówkach. Uznałam, że najwyższa pora się zarejestrować

u mnie tak samoOd długiego czasu trafiam na to forum przez google, cokolwiek szukam o chustach lub wielorazówkach. Uznałam, że najwyższa pora się zarejestrować
zaczęło się od szukania info o chustach, potem pieluchy...
jak już myślałam, że co-nieco dowiedziałam się na temat pieluch, rodzajów itp., to zaczęłam czytać tutejsze wątki... i niby wiem więcej, ale mętlik w głowie jeszcze większydo stycznia trzeba skompletować pierwszy stosik, już się obawiam, że kupię za dużo
podobnie z chustą - trafiłam w przeświadczeniu, że jedna to tyle, ile potrzebuję- tę już nawet mam - a tu się okazuje, że wcale niekoniecznie

Witam. Ja trafiłam na to forum z wyszukiwarki jednak, to dzięki sąsiadce zaczęłam się zagłębiać w temat chust

Szukałam inspiracji na moje chusty i tak oto tutaj się znalazłam

Witam,
TRafiłam przez wyszukiwarke, niedługo będę mamą, i szukałam informacji o pieluchach wielorazowych.
Zaczynam się zagłębiać w temat i szukam czegoś dla synka

googel
Igula - 02.12.2007
Adaśko - 09.08.2013