Przydreptałam z gazetowego, jak większość tutaj.![]()
Przydreptałam z gazetowego, jak większość tutaj.![]()
Ja jeszcze nie zaczelam nosic chusty, cos probowalam ale musialam zle wiazanie wybrac i malenstwo predzej by wypadlo....
A o forum dowiedzialam sie po dpotkaniu z Jesperem Juulem![]()
A mi koleżanka poleciła w związku z pieluszkami wielorazowymi i powoli mnie wciąga.
Koleżanka kupiła chustę kieszonkę (pouch?), zaczęłam wyszukiwać informacji na temat chust w internecie i tak przez google trafiłam tu![]()
Mi forum sugerowała już jesienią Marza, od której kupowałam chustę. Potem zaczęłam się pojawiać na spotkaniach Klubu Kangura, ale na forum jakoś wyszło, że zapisałam się dopiero kilka tygodni temu![]()
w ciąży szukałam wyprawki dla maluszka i znalazłam piękne chusty na google a troszkę dalej opisy i recenzje chust na tym forum.
i tak mnie wciągnęło, że miesiąc najpierw czytałam posty, aż się postanowiłam zarejestrowaća jako, że młody już na świecie to trzeba spróbować go zachustować
![]()
A ja przydreptałam poprzez wychowanie bezpieluchowe i wielo. Szukałam w necie informacji nt tego, gdzie kupić tetrę na metry. I jeden z wątków mi wyskoczył. Zaczęłam przeglądać... i tak na razie zostało. Czytam namiętnie
![]()
No to ja dla odmiany - z forum wielodzietnych. Witajcie![]()
Szukałam info o pieluszkach wielo![]()
Moje Skarby: Tymek (maj 2012) i Lolek (wrzesień 2015)
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie.
Ja trafiłam z wyszukiwarki na bazarek pieluszkowy. Ale już nie pamiętam czego dokładnie szukałam![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Ja też z gazetowego, ale rówieśniczego- Bastet mnie zwerbowała i tym samym dzieci matki pozbawiła, bo nic tylko siedzę i czytam![]()
Mnie podesłała link do bazaru pieluszkowego koleżanka. To ona zaraziła mnie wielo, a dalszą eksplorację forum podjęłam już na własną rękę.
ja trafiłam tu z forum wegedzieciak.pl![]()
Ja też szukałam informacji o pieluszkach wielo, jak byłam w trzecim trymestrze ciąży![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
ja szukałam informacji o pieluchach wielo i tak już zostałam...
Trafilam tu dzięki koleżance, która używa chusty i wielo-pieluszek![]()
Nie będę oryginalna, na rówieśniczym gazetowym Denay podrzuciła link na chustostragan, kupiłam więc chustę, potem pieluchy, poznałam koleżankę z mojego miasta i ... się zasiedziałam
Jest cudownie i zostanę tu już na zawsze![]()
Moje pierwsze doświadczenia - 2009 rok - gdy zaczęłam chustowanie - ale wtedy anonimowo poczytywałam, bo myślałam, że nie lubię takich tworów jak forum. No a w tym roku poszukiwałam używanego Tetro, trafiłam na Bazarek pieluszkowy i... zostałam![]()
Mi 04.2009
Miś 01.2012
Mel 10.2013
Mym 09.2017
www.milowekroki.blogspot.com
www.spiewajaceskrzypce.pl