Zobacz wyniki ankiety: Jak trafiłaś na forum chusty.info?
- Głosujących
- 1370. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
przez wyszukiwarkę
-
dzięki kolezance
-
przez inne forum
-
inaczej (napisz jak)
-
Chustomanka
Witam
Witam i ja, podglądam Was od kilku dni kosztem snu 
Trafiłam tu latając po stronach w poszukiwaniu warsztatów, w ubiegłą sobotę byłyśmy z córą i wydaje mi się, że opanowałam pierwsze wiązanie.
Mam w posiadaniu elastyczną Pentelkę-już przed warsztatami czułam, że niedługo się rozstaniemy bo doczytałam, że ten rodzaj chusty nadaje się tylko do dość niskiej wagi. Zobaczymy jak pójdzie mi sprzedaż prawie nie śmiganej
Bo jako samouk zamotałam się z Lilą może z dwa razy na kwadrans (nie czułam się pewnie, dziecko też nie było szczęśliwe) a teraz nie chcę jej używać po praniu no i Malutka wyrosła.
Na warsztatach zakochałam się w bambusowym Ellevillu (PAISLEY Silverpink ) ale póki nie przekonam się, że wychodzi mi motanie i dziecko to lubi to nie będę ciułać kasy na nią....bo 1.strasznie droga, 2.wolałabym wypróbować coś jeszcze i mieć porównanie
Przyznam się, że póki co niewiele rozumiem z Waszego "slangu"
Wierzę, że z czasem zacznę lepiej rozumieć tutejszy język a jak będzie problem to chyba pomożecie...
Jutro chyba wreszcie wybiorę moją pierwszą sensowną chustę (za dużo tych kolorów dla niezdecydowanej kobiety
) nie mogę się już doczekać. A tymczasem - dobranoc
edit: nie rozumiem czemu w tym wpisie nie widać mojej sygnaturki :/ Pod moim postem w dziale Sprzedaż się wyświetla a tu nie
Ostatnio edytowane przez Skarb ; 09-03-2011 o 23:26
Powód: dopisek
Uprawnienia umieszczania postów