Witam![]()
chciałam sie przywitac. Usłyszałam o waszym forum na warsztatach "Zdrowa pupa" , no i w koncu się na was natknęłam. Mam nadzieję ,że się zadomowię![]()
Witam![]()
chciałam sie przywitac. Usłyszałam o waszym forum na warsztatach "Zdrowa pupa" , no i w koncu się na was natknęłam. Mam nadzieję ,że się zadomowię![]()
Cześć, (historyczny pierwszy wpis)
ja czytałam w ciąży będąc serię książeczek autorstwa Claude Didierjean-Jouveau, między innymi o noszeniu w chuście. Zaczęłam googlować i znalazłam Was. Helenkochuścioszek ma już cztery miesiące a ja odważyłam się zarejestrować![]()
Ja też trafiłam z gazetowego kawałka szmaty, tam tak pusto a tu...
Grzebiąc w internecie w poszukiwaniu informacji o pieluszkach wielo i chustach.
witam
tak jak przed chwilą napisałam w wątku powitalnym, ja trafiłam tu poprzez jakąś notkę na forum babyboom![]()
Ja trafiłam tu szukając recenzji chust.
przez żonę
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)
dostalam cynk od znajomej, ktora jest tutaj tez![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
A ja się przyznam, że przez sklep Vega- bo chciałam na konsultację pojechać, a że daleko i nie po drodze, miła pani właścicielka poleciła mi forum, i znalezienie pomocnej chustomamy gdzieś bliżej domu... wtedy forum było na kilka dni "zawieszone", ale cierpliwie poczekałam i się zalogowałam; potem trafiłam do hanti, a potem... to już historia![]()
witajcie.
a ja na razie szukam informacji o pieluszkach wielorazowych i trafiłam tutaj. a że chustować też zamierzamy, pewnie zadomowię się na dłużej![]()
Witam
Ja trafilam poprzez znajomą. A wcześniej szukałam tez info dotyczaca wiązania chust
Witam!
Odkryłam Was podczas przekopywania czeluści Internetu w poszukiwaniu informacji o chustach. Mam nadzieję, że teraz kiedy zaczęłam nosić porządnie (codziennie od dwóch dni) będę częściej zaglądać
![]()
znajoma na innym forum poleciła mi to![]()
Chcialam sie przywitac na forum
Jestem mama dwóch synów, wegierka z polskimi korzeniami. Interesuja mnie polskie chusty (mialam juz w rekach Natibaby, i bardzo mi sie podobala)
Przepraszam za bledy ortograficzne![]()
Witam się serdecznie
Tranego trafiłam tu przez koleżankę z innego forum.
Szukałam w googlach informacji na temat innych sposobów wiązania w chuście (miałam już kupioną chustę) i w ten sposób trafiłam na to forum. Niestety, trochę za późno. Gdybym trafiła wcześniej, kupiłabym porządniejszą chustę na początek i jakiś bardzo tani wózek (lub nie kupowałabym wózka wcale) i mój dzieć byłby w wielo od samego początku.