a ja poszukiwałam osłonki na zimę - na chuste w której nosiłam i znalazłam watek gdzie jedna z was chwaliła się jak sama zrobiła osłonke z kocyka...
oczywiście google mi to wyszukało...
a ja poszukiwałam osłonki na zimę - na chuste w której nosiłam i znalazłam watek gdzie jedna z was chwaliła się jak sama zrobiła osłonke z kocyka...
oczywiście google mi to wyszukało...
Ostatnio edytowane przez panthera ; 10-05-2010 o 19:36
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
A ja trafiłam przez Google szukając konkretnych informacji na temat chust, jako że dopiero zaczynam moją chustową przygodę. I tak wpadłam, że zamiast zakuwać spędziłam calutki weekend przy kompie czytając różne wątki. A o forum czy też bazarku gazetowym dowiedziałam si właśnie dzięki chusty.info
Na innym forum był temat o chustach i tam dziewczyny polecały kawałek szmaty i chusty.info jako miejsca do poszukania złamanej już chusty dla początkującej chustomamyTak tu trafiłam i teraz się zaczytuje
![]()
Ja trafiłam przez koleżankę...tzn na szkole rodzenia bardzo zwracano nam uwagę na bliskość mamy z dzieckiem, na to że można nosząc dziecko wykonywać również normalne codzienne czynności, pokazywano nam sposoby łagodzenia kolek u dzieci i płaczu... wtedy pojawił się temat chust i nosideł tj. bebelulu lulu. I właśnie przy tej okazji koleżanka pokazywała mi zrobioną przez siebie chustę lnianą wspominając, że własnie tu można poradzić się co i jak.
I tak tu właśnie jestem.... w sumie już długo jak dla mnie, bo rzadko pozostaje na jakimś forum, ale wiadomo to jest wyjątkowe![]()
Ola mama Leonardka 2008Mikolajka 2011
Beniaminka 2015
iiii Mieszka 2016
Witajcie,
na chusty.info trafiam dzięki liderce Klubu Kangura w Łodzi - to ona podsunęła mi ten adresdzięki
cieszę się, ze tu trafiłam
ja jestem tu dzieki innemu forum![]()
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
Ja trafiłam tu przez wyszukiwarkę, ostatnio zaczyna powoli chustować i czytając od strony do strony... Trafiłam tutaj. Muszę przyznać, że to niesamowite i bardzo przejrzyste forum i można tu znaleźć odpowiedź na wszystkie nurtujące pytania![]()
ja trafiłam jak szukałam warsztatów chustowych ; i już zostałam![]()
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
na innym forum mamy wątek o kangurzycach
kilka forumek działa tam aktywnie i poleca TO forum![]()
Emi 16.01.2010
Nati 03.06.2013
hmmm forum jest znane i reklamy zbytnio nie potrzebuje - wiedziałem o nim już od dawna od znajomych...
Już nie pamiętam jak tu trafiłam, ale chyba poszukiwałam informacji na temat różnych typów wiązań. Wiem, że jakoś w tych poszukiwaniach trafiłam na chustomanię, a tam było polecane to forum! jestem nim zachwycona i tu już od jakiegoś czasu podczytuję, ucze się i ciągle mi małonie nadążam z czytaniem wszystkich postów, które mnie interesują
![]()
Aga, mama dwóch skarbówW (maj 2008) i
H (luty 2010)
witajcie, jestem tu nowa, ale ogromnie zainteresowana chustowaniem i pieluszkowaniem wielo, na razie czytam, czytam, i czytam i nie mogę wyjść z podziwu, to forum jest ekstra![]()
Witajcie, czytam to forum od kilku dni. Trafiłam przypadkiem szukając opinii o francuskich zabawkach Djeco, które uwielbiam. Moje dzieci niestety z chust już wyrosły i bardzo żałuję, było to cudowne uczucie nosić je przy sobie
Pozdrawiam i ma nadzieję do usłyszenia!
Ja także trafiłam na to forum przez "kawałek szmaty..."![]()
Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)