witaj
i zapraszamy na bazarek, jest duży wybór pieluszek i zawsze trochę taniej niż nowe
witaj
i zapraszamy na bazarek, jest duży wybór pieluszek i zawsze trochę taniej niż nowe
Oj, nie tylko o pieluszkach tu znajdziesz...ja już bardzo rzadko noszę w chuście, młode prawie odpieluchowane, a nadal czytam![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
tak wiem, tylko właśnie od pieluszek zaczynam, dokładnie trwa to dopiero tydzień więc potrzebuję jeszcze troszkę czasu na zorientowanie się w chustachdziękuję wszystkim za miłe przywitanie
![]()
witamy
o pieluszkach tez jet duuuzo. Dla mnie na początku najcenniesze były doświadczenia innych - cos czego w reklamach/opisach pieluszek nie znajdziesz. choc i recenzje pieluszek tez są pomocne.
Jeśli lubisz próbować nowości - zajrzyj do działu testów ( sporo pieluch do potestowania) - mi pomogły się zorientować co nam pasuje, a co zupełnie nie - bez konieczności kupowania.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Monika wita MonikęTeż wkręcająca się w temat wielorazowych pieluszek
![]()
Cześć Imienniczko
a jakie masz już pieluszki w swojej kolekcji, u mnie na razie bardzo skromnie, 2x LennyLamb, ale przez weekend na pewno coś zamówię bo wciąż przeglądam, szukam....![]()
Witaj
Tylko czy ktoś Ci powiedział jak to wielopieluchowanie wciąga?
TUTAJ sobie pooglądaj na przykład.