Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 2345678910
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 190

Wątek: Didymos Wellen Leander Seide i Indio Schiefer-Natur Seide

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

Bożesz ty mój... ale te fale śmierdzą!!!
    Dopiero odebrałam swoje fale od atelki i dziś miałam premierę noszenia w nich. Potem rozwiesiłam w pokoju Oli po spacerze i.... w całym domu śmierdzi rybą, no! Znacie jakiś sposób na usunięcie tego smrodku... tak aby chusta jeszcze cała była, off course?
    A poza tym chusta całkiem fajna! Nosiłam w lepszych Ale wybaczam z powodu urody... w takich to by wypadało nad wodę się wybrać...
    po prostu Agata

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Dołączam się do pytania o "śmierdzenie" CZy one - te fale znaczy się - z czasem tracą na zapachu? Bo przyszły dzisiaj i po pierwszym motaniu Szymka wyprałam je, a starszy syn odmówił spania w pokoju z suszarką (a najpierw mnie zawołał, że średniak chyba kupę w piżamę zrobił, bo nie daje się wejść do pokoju

A poza tym to chusta mi się całkiem, całkiem podoba - to jednak bardziej turkusowy, niż niebieski, bardzo energetyczny i optymistyczny

Ostatnio edytowane przez izka_74 ; 26-01-2012 o 23:31

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

demona
    Guest

Domyślnie

To nie smród, to piekny zapach Do konca nie wietrzeje nigdy

Chusteryczka

Domyślnie

Cuchnie jak sto piecdziesiat!!! Ale i tak jest piękna
    K. 2009M. 2012

Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

A co to wydziela taki intensywny zapach? Ten jedwab?

Najstarszy zasugerował, aby ojcu w pokoju do pracy powiesić, to będzie szybciej kończył

demona
    Guest

Domyślnie

tak, jedwab uwielbiam!
    W przeciwieństwei do smrodu merynosa

Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Dobrze, że na sucho ten piękny zapach chyba nie jest aż tak intensywny Przy kolejnym jedwabiu przynajmniej będę wiedziała, czego się spodziewać

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Ja lubię i zapach jedwabiu i merynosa.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Trochę sobie plułam w brodę, że te fale leander kupiłam, bo bardzo się po lekturze tego wątku bałam, że one dla noworodków tylko się nadają. Tymczasem zaczęły się upały i jestem tą chustą zachwycona! Nie wiem, jak by dwulatka poniosła, ale 9 kilo Szymka w kieszonce nosi bosko. Na ramionach nie czuć tego wcale, chusta w ogóle jest taka miękka, że nic mi się (ku memu ogromnemu zdziwieniu!) nie wrzyna nigdzie A ponadto Szymek nic a nic się w niej nie spocił, co już przy tych temperaturach mnie całkowicie ujęło.
    Tak się nią zachwyciłam, że nawet już ten zapach jestem jej w stanie wybaczyć zresztą człowiek się szybko przyzwyczaja

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izka_74 Zobacz posta
    Trochę sobie plułam w brodę, że te fale leander kupiłam, bo bardzo się po lekturze tego wątku bałam, że one dla noworodków tylko się nadają. Tymczasem zaczęły się upały i jestem tą chustą zachwycona! Nie wiem, jak by dwulatka poniosła, ale 9 kilo Szymka w kieszonce nosi bosko. Na ramionach nie czuć tego wcale, chusta w ogóle jest taka miękka, że nic mi się (ku memu ogromnemu zdziwieniu!) nie wrzyna nigdzie A ponadto Szymek nic a nic się w niej nie spocił, co już przy tych temperaturach mnie całkowicie ujęło.
    Tak się nią zachwyciłam, że nawet już ten zapach jestem jej w stanie wybaczyć zresztą człowiek się szybko przyzwyczaja
    po takim opisie aż chce się je mieć
    2 + 7 (2005-2018)

Uprawnienia umieszczania postów