Zamieszczone przez szast.prast przez sekundę przed 16? czy tuż po? Jak weszłam na strone o 16:00 to mi mignęły tylko. I teraz nie wiem czy tylko swatcha zdejmowali czy już były w sprzedaży.
Były o 15:59, bo jak wchodziłam, to już/jeszcze były, ale mnie interesowało indio.
Roch 09.07.2010, Leon 20.05.2013 i Tola 05.01.2015
i po łupaczu...
The end Idę odpoczywać
ale mi fajnie lekko i przyjemnie,nie mam i nie potrzebuję
Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)blogując szukam słońca tsumiko w kuchni
Zamieszczone przez tsumiko ale mi fajnie lekko i przyjemnie,nie mam i nie potrzebuję Nie chwal się. My też nie potrzebujemy
Zamieszczone przez demona Nie chwal się. My też nie potrzebujemy pozwolę się niezgodzic mam tylko 1 jedną!!! chustę na stanie
:/ acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Aś, Julek '08 i Alik '11
no ale po co mi kolejna chusta?? szósta czy któraśtam i do tego za tyyyle kasy, a potem i tak noszę w bawełnie bo jedwab oszczędzam
Zamieszczone przez atelka no ale po co mi kolejna chusta?? szósta czy któraśtam oj tam, ponosisz i sprzedasz
Zamieszczone przez atelka do tego za tyyyle kasy, a potem i tak noszę w bawełnie bo jedwab oszczędzam Bedziesz nosic w falkach a nino oszczedzisz;P
Zamieszczone przez demona Bedziesz nosic w falkach a nino oszczedzisz;P hehe, no noszę w elipsach a nino oszczędzam
gdyby któraś się załapała na 5 indio, i nie będzie jednak chciała, to ja chętnie wezmę... drugi chuścioch w drodze, będzie kogo nosić...
Zasady na forum