Zamieszczone przez demona o, fale były przez sekunde w sprzedazy przez sekundę przed 16? czy tuż po? bo łupacz jak na very limited to trzyma się całkiem długo na stronie...
Zamieszczone przez szast.prast przez sekundę przed 16? czy tuż po? Jak weszłam na strone o 16:00 to mi mignęły tylko. I teraz nie wiem czy tylko swatcha zdejmowali czy już były w sprzedaży.
Były o 15:59, bo jak wchodziłam, to już/jeszcze były, ale mnie interesowało indio.
Roch 09.07.2010, Leon 20.05.2013 i Tola 05.01.2015
i po łupaczu...
The end Idę odpoczywać
ale mi fajnie lekko i przyjemnie,nie mam i nie potrzebuję
Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)blogując szukam słońca tsumiko w kuchni
Zamieszczone przez tsumiko ale mi fajnie lekko i przyjemnie,nie mam i nie potrzebuję Nie chwal się. My też nie potrzebujemy
Aś, Julek '08 i Alik '11
no ale po co mi kolejna chusta?? szósta czy któraśtam i do tego za tyyyle kasy, a potem i tak noszę w bawełnie bo jedwab oszczędzam
Zamieszczone przez atelka no ale po co mi kolejna chusta?? szósta czy któraśtam oj tam, ponosisz i sprzedasz
:/ acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Zamieszczone przez atelka do tego za tyyyle kasy, a potem i tak noszę w bawełnie bo jedwab oszczędzam Bedziesz nosic w falkach a nino oszczedzisz;P
Zamieszczone przez demona Bedziesz nosic w falkach a nino oszczedzisz;P hehe, no noszę w elipsach a nino oszczędzam
Zasady na forum