ale to byl watek o literach, a wy tu o obrazaniu i chustach...
co za straszne miejsce, to forum, obrazam sie
ale to byl watek o literach, a wy tu o obrazaniu i chustach...
co za straszne miejsce, to forum, obrazam sie
Artykuł przeczytałam tyle o ile na skanach, przez wątek nie przebrnełam i jak bym była nie chustowa to pewnie z tekstu niewiele bym zakumała, ale chustę na pewno bym nabyła!!!
Zdjęcia mówią więcej niż tekst!
Jurto poszukam w kiosku gdzieś tej polityki
Nie wiem czy ktoś to linkował, na wszelki wypadek fotki
http://www.polityka.pl/galerie/15163...--galeria.read
Ostatnio edytowane przez roneczka ; 06-06-2011 o 01:08 Powód: link do galerii
Dałam poczytać mężowi - powiedział, że artykuł jest o osobach uzależnionych od chust (od kupowania). Na pewno nie jest o noszeniu.
O! I ja w koncu te fotki zobaczyłam. A kto to jest Kasia twardowska? tzn. wiem, ze ktos z forum.Boze, bo sie zakochałam, noramalnie...
A! I jeszcze jest tam jedno zdjęcie mamy chustowej co na tym zdjęciu wygląda jak taka aktorka Hilary Swank.
W ogóle fajowe foty!
Foty cuuudne![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
No to i ja się wypowiem.
Po pierwsze nie można odmówić artykułowi, że dobrze się czyta i że opisanacała prawda, ale... I to, ale nie daje mi spokoju (mój mąż odczuł to tak samo,choć zaśmiewał się czytając, bo twierdził, że całą mnie widzi)
Dla mnie styl artykułu tojakiś niewypał. Odczuliśmy to w ten sposób, że ton ironiczny to tylko iwyłącznie wyśmiewanie nas foremek. Dosłownie wygląda to tak jakby autorka po prostuwyśmiała nas przed ludźmi, jakie to wariatki i snobki, które nie zajmują się dziećmi,bo chusta ważniejsze, przypalą jedzenie, bo limit jest do kupienia. Jak to płacąza fanaberie a ci, co prowadzą szkolenia to wciskacze ciemnoty biorącypieniądze za naukę (w odróżnieniu do matek z Peru). Widać ze artykuł pisał ktośz forum, bo zna szczegóły, ale dziwi mnie to, że napisała to osoba, która samanosi. Dla mnie artykuł za bardzo drwiący wyśmiewający. Wy wszyscy, którzy choćcokolwiek macie wspólnego z chustami nawet ktoś, kto ma znajomych noszących tojeszcze to odbierze może z uśmiechem, ale ktoś zupełnie obcy będzie jeszczebardziej na NIE. To tak jak by zamiast chust wstawić tam wózki, albo drogiezabawki, albo cokolwiek innego to już nie byłoby takie śmieszne a przerażające.
Oczywiście możecie się nie zgadać to moje zdanie; -) ale wystarczyłoby, choćjedno zdanie podsumowujące, czy wskazujące, że autorka nosi i to tak zprzymrużeniem oka napisała. Bo w innym wypadku to artykuł prześmiewczy i drwiący z nas i tak odbiorą to osoby niezwiązane z chusta. Ehhh ale się rozpisałam
Kasia Twarowska to właścicielka Tamiki - dzieciowego klubu na Woli, w którym Marta prowadzi warsztaty.
laaaaaa, ale boskie foty! na skanach nic nie widzialam ale tu![]()
fotki bombowe
!!!
a i ps: wiecie, wczoraj jak czytałam ten artykuł na papierze moja kruszynka chciała mi wyrwać gazete, ostała się jej kartka w dłoni...hmmm...chyba dziewczyna chce tą pomarańczowo/czerwoną szmatehihi
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 06-06-2011 o 10:14 Powód: ps
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
jesli bys kiedys jednak chciala, napisz pw, na pewno cos moge w tym kierunku zrobic![]()
wreszcie przeczytałam artykuł, (chociaż w kiosku już dawno widziałam okładkę)
super napisane!
gratuluję!!!
a fotki bajeczne![]()