Pokaż wyniki od 1 do 20 z 596

Wątek: Jutro idziemy do kiosku !

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ilaa Zobacz posta
    dla mnie to nie hobby, tylko uzależnienie, nałóg, który trzeba leczyć(: nie, tak serio to, nie chcę nikogo krytykować. dla mnie się po prostu wyklucza z eko życiem, a może minimalizmem, który jest moim celem idealnym.
    Po 1. Może Cię zaskoczę, ale ten nałóg jest samowyleczalny, remisja postępuje z wiekiem chuściocha niestety. Po 2. I w kwestii EKO tez się nie zgodzę, unikaty nie trafiają na śmietnik, przechodzą przez kilka/kilkadziesiąt rąk - to chyba kwintesencja EKO??? Po 3. zbieractwo to pasja jak każda inna, a łączenie własnych pasji z wychowaniem dziecka to AP. Wiesz???
    Soooo take it easy!!!!!
    Ostatnio edytowane przez demona ; 04-06-2011 o 15:52

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

IMO fajny nałóg hodowania stosiku, który wzmacnia we mnie chęć noszenia dziecka=dawania mu bliskości Mogąc przebierać w stosiku i wybierać chustę, na jaką mam ochotę, chętniej noszę (ot, taka próżność )
    Dziecka nie zgubiłam Jest przywiązane bardziej niż którekolwiek wcześniejsze A wyleczenie przyjdzie samo - zgadzam się z Demoną
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

A ja tam sie ciesze, ze choc raz chustonoszenie nie zostalo wymienione jednym tchem z 'eko-mama', bo ilez mozna? Mamy noszace w chustach maja opinie zwariowanych eko-hippisek w powloczystych spodnicach, a nie wszystkie takie sa. Fajnie, ze pokazano, ta troche inna strone.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

no właśnie - znajoma ni ebędąca na forum a nosząca po przeczytaniu miała 'zarzut', że nic o zaletach noszenia w sumie nie było - a chyba to byłoby dobre w uśiwadamianiu społeczeństwa - bo nadal potrzeba istnieje.
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

Uprawnienia umieszczania postów