przeciez mart ma palec
on starczy
kto znajdzie to zdjecie, skoro juz jestesmy przy archeologii?
przeciez mart ma palec
on starczy
kto znajdzie to zdjecie, skoro juz jestesmy przy archeologii?
polać tej pani!
miotełka też niczego sobie, bylebym na niej za daleko nie odleciała.
ech, też mi się sentymentalnie zrobiło. Tym bardziej, że w scenerii gdzie pstryknięto rzeczony palec po trawie walały się limity z kaszmirem naturem włącznie a po nich radośnie deptało moje starsze (wtedy jedyne) dziecię średnio czystymi stópkami... a pewna Pani się skrywała pod szmatą, ino jaką, tego nie wiem choć zdjęcie posiadam.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
a sama znalazlam
MartGonnagall - utrafione!
![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
W końcu dotrwałam do końca tych 20stron, no litości
Dla mnie art pozytywnie zakręcony, dla męża mojego też, mimo że ja korporacyjna
O bliskości jest cośtam, tylko mnie tekst o krzyku zdrażnił, bo płacz by pewnie wystarczył, ale to już czepialstwo; generalnie coś jak pisanie o kolekcjonerach znaczków zamiast o pięknie podtrzymywania więzi rodzinnych tradycyjnym pisaniem listów świątecznych i kartek z wakacji...
Podoba mi się, bo jest INNY niż te żabki i przytulania, no ile można o pleckach w CI faktycznie dla ludzi myślących więc o jakieśtam poistrzeganie matek noszących jako świrusek bym się nie bała, ale przyznacie, że przytraczanie do siebie dziecka bieżnikiem za normalne raczej nie uchodzi w cywilizowanym świecie.
I jeszcze dodam, że - jak mawia moja mama - starczy to jest uwiąda chustoguru (óf?
) jest SIEDEM!
Odynko - gratki!-albo mnie przekierujcie do wątku gratulacyjnego, bo nie widziałam takowego -chyba za dużo bab rodzi na tym forum
![]()
Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 04-06-2011 o 09:40 Powód: ładniej chciałam...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
oj, dawno nie siedziałam przed kompem z takim usmiechem radości na twarzy
i to jak archeologicznie. w tle seweryn krajewski "nie spoczniemy nim dojdziemy.."![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]