Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
Tu macie:

https://picasaweb.google.com/1087841...CPH3z4OM-YmsYA#

Morepig - przepraszam, ucięłam cię, ta fotka na 1 szt. to Marta
luzik

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
A te pawie ecru, co to jakoby się "rozpierzchły w kilkadziesiąt sekund" to nie wiszą przypadkiem wciąż u didka?
u mnie tez, heh. wcale mi się nie podobają

Cytat Zamieszczone przez v Zobacz posta
mart, mam kompletnie inne zdanie

ile mozna o zaletach i technikach noszenia?
to akademickie dyskusje doradcow, instrukcja obslugi
o przytulaniu i bliskosci tony makulatury juz sa

naprawde trudno cos w punkt dla ludzi z zewnatrz zrobic, jako osoba piszaca tyle wiem

czulam, ze to ktos z wewnatrz pisal, bo jest z zarem i wiedza, jest portret wariatki, ale wariactwa, ktore wynika z pasji, z ognia

jest impresja, wyjatkowo klarowna, sensowna i spojna

uwielbiam czytac o rzeczach, ktorych nie robie.
suchy o zaletach zorbingu to flaki z olejem, dzien z zycia albo kilku sturlan - to moze byc pasjonujace

calkiem nowe spojrzenie, inny kat, niszowy watek - rewelacja, tak sie powinno pisac

bez wyjasniania fascynacji, tylko o, to istnieje, posluchajcie o tym!

a niezdecydowanych najbardziej to i tak pewnie zacheca fotografie

nie zawsze trzeba propagowac idee - mozna sie tez nia zwyczajnie cieszyc, o!

szast.prasta, dobra robota
podpisuję się pod tym i innymi postami vuniaczka

Cytat Zamieszczone przez agaja Zobacz posta
tez sie zgadzam
w dodatku przecietnej niezorientowanej osobie ow 4-latek sie moze wydac rozpieszczonym egzotycznym maminsynkiem, a to nie przyczynia sie do pozytywnego obrazu noszenia
dokładnie! 90% spotkanych na ulicy osób stwierdzi że Czak się drze bo ja go zaraz wezmę na ręce i się przyzwyczaił. 5% ma to gdzies a tylko 5% postoi i popatrzy że za chwilę porozmawiamy, mimo ze on prawie nie mówi i ze przez to właśnie się drze.

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
a może 4ro latkiem, który lubi się przytulić?? co nie jest takie powszechne wśród chłopców w tym wieku wiem, bo mam porównanie wśród kolegów owego 4ro latka. A że jest rozpieszczony to fakt - niech mu będzie
nie o to Aga chodziło, musisz czasem wyjść i pogadać z 'ludzmi'- zobaczysz mur który tak długo już przebijasz- on nadal tam jest, sa kolejni rodzice karmiący ;na samolocik' i mówiący 'nie becz, chłopaki nie płaczą' ;/

Cytat Zamieszczone przez mart Zobacz posta
oczywiście, że nie. bo musi być coś co "chwyci", coś ciekawego. Matki Kolekcjonerki jako motto - dla mnie super
mi bardziej chodzi o ogólny wydźwięk, który może powodować dośc powszechny objaw rysowania kółek na czole przy każdej napotkanej zamotanej mamie.
Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
raczej się nie zgodzę, bo czytelnicy Polityki IMO to sa ludzie, którzy myślą, a nie ci, którzy uogólniają i metki przypinają wszystkim raczej powinien zmusić do zastanowienia i wskazać kierunek jako taki. Wnioski każdy ma prawo wyciagać jakie chce. A potem ja i tak powiem wszystkim na warsztatach - jedno dziecko - jedna chusta

tak jak Aga napisała- Polityka to nie Fakt, to raczej czytają ludzie z mózgiem

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
A jak jest artykuł o motocyklach, to zastanawiasz się, dlaczego nie wolą samochodem?

edit: no i, oczywiście, zdanie: "zawsze zaczyna się od potrzeby bliskości" jest nieprawdziwe. Znajoma nosiła tylko dlatego i tylko wtedy, kiedy musiała iść psa odsikać.

70% rodziców na konsultacjach/warsztatach nosi z powodów praktyczno-logistycznych, ideologia jesli w ogóle to wchodzi później. i uwierzcie mi, oni też kochają swoje dzieci

idę czytać dalej bo doszłam tylko do 8 str