Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 467891011121314151617181920212224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 280 z 596

Wątek: Jutro idziemy do kiosku !

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagodyzbananami Zobacz posta
    Bo artykuł jest o małym wycinku mam noszących: konkretnie o tych stąd i to też niektórych tylko. Czyli nawet nie o wszystkich stąd, a tym bardziej nie o chustomamach spoza forum.
    No tak jest. I co w związku z tym?

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

ja to widzę tak:
    jest sobie gazeta. poczytny tygodnik. jest redakcja. redakcja zamawia artykuł. pewnie osobie piszącej daje jakieś wytyczne. pewnie autor dodaje coś od siebie. z z tego rodzi się jakaś koncepcja i pomysł na taki a nie inny reportaż . I tak się składa, że artykuł pisze osoba, która siedzi w środku sytuacji o której będzie pisać. Artykuł się pisze, tygodnik ukazuje, autor dostaje wynagrodzenie. I finito.
    Chciałabym po prostu zwrócić uwagę, że autorka pracuje na zlecenie TYGODNIKA, a nie chustoforum. I nie jest jakimś forumowym tajnym agentem do zadania specjalnego, jakim jest szerzenie wiedzy o noszeniu, bliskości i tego typu podobnych tematach przy każdej okazji jaka się nadarzy. Autorka jest pracownikiem jakiejś redakcji, która wykonuje swoja pracę, za którą dostaje wynagrodzenie pieniężne. Jeśli chcemy, żeby pisała tak jak nam pasuje, to zróbmy forumową zrzutę, zapłaćmy jej, zamówmy artykuł reklamowy i będzie święty spokój.

I chyba też się idę napić czegoś zimnego.
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez truscaffka Zobacz posta
    ja to widzę tak:
    jest sobie gazeta. poczytny tygodnik. jest redakcja. redakcja zamawia artykuł. pewnie osobie piszącej daje jakieś wytyczne. pewnie autor dodaje coś od siebie. z z tego rodzi się jakaś koncepcja i pomysł na taki a nie inny reportaż . I tak się składa, że artykuł pisze osoba, która siedzi w środku sytuacji o której będzie pisać. Artykuł się pisze, tygodnik ukazuje, autor dostaje wynagrodzenie. I finito.
    Chciałabym po prostu zwrócić uwagę, że autorka pracuje na zlecenie TYGODNIKA, a nie chustoforum. I nie jest jakimś forumowym tajnym agentem do zadania specjalnego, jakim jest szerzenie wiedzy o noszeniu, bliskości i tego typu podobnych tematach przy każdej okazji jaka się nadarzy. Autorka jest pracownikiem jakiejś redakcji, która wykonuje swoja pracę, za którą dostaje wynagrodzenie pieniężne. Jeśli chcemy, żeby pisała tak jak nam pasuje, to zróbmy forumową zrzutę, zapłaćmy jej, zamówmy artykuł reklamowy i będzie święty spokój.

Polać Truscaffce.

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

autorka pracuje na zlecenie TYGODNIKA, a nie chustoforum
    lowju!

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amparo Zobacz posta
    Polać Truscaffce.
    Zimnego piwa

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    No tak jest. I co w związku z tym?
    nic
    ooprocz tego ze chustonoszacy beda wygladac na jeszcze wiekszych swiroow niz wczesniej.
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ja to widzę tak:

Lubię to
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustoholiczka Awatar glo
    Miejscowość
    w podróży

Domyślnie

Jeśli chcemy, żeby pisała tak jak nam pasuje, to zróbmy forumową zrzutę, zapłaćmy jej, zamówmy artykuł reklamowy i będzie święty spokój.
    ekhm, jakby autorka jednak się nie zdecydowała, to ja taniutko mogę się dać chustoforum wynająć

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grimma Zobacz posta
    nic
    ooprocz tego ze chustonoszacy beda wygladac na jeszcze wiekszych swiroow niz wczesniej.
    ale czemu mamy sie tym przejmowac?

w ogole to ja protestuje!
    mam calkiem inny feedback
    wszyscy znajomi moi, ktorzy mieli dzieci po mnie, uzywaja jakiejs chusty albo wielorazowki tudziez innego BLW.
    nie wspomne o tych, ktorzy zaczeli je szyc

ja tam w tej masie czytelnikow widze raczej tych, ktorzy mysla o nas z sympatia maja swira, ale jakiego kolorowego, a przy okazji ich dzieciom jest dobrze

w mojej swiadomosci nikt nas nie uwaza za swirow, a nawet jakby, to nie chce mi sie dbac o samopoczucie jakies masy anonimowych "ich"

wyobrazcie sobie tekst o stosikach pieluszkowcyh zreszta
    Ostatnio edytowane przez v ; 03-06-2011 o 12:13 Powód: tekst, nie test

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

truscaffko - 100% racji.
    ale gazeta nie ukazuje się w próżni ma odbiorców. i teraz odbiorcy sobie rozmawiają o tym artykule. z czego autorka się cieszy zresztą

gorzej by było, gdyby się okazało, że artykuł traktuje o tak wąskiej grupie i jest napisany tak niezrozumiale dla przeciętnego Polaka, że ten skończy czytać zanim zaczął. wtedy to by była porażka autora. mam nadzieję, że w tym przypadku tak nie jest i odbiorcami artykułu nie są wyłącznie jego bohaterki

Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amparo Zobacz posta
    Polać Truscaffce.
    Cytat Zamieszczone przez vunia Zobacz posta
    lowju!
    Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Zimnego piwa
    Cytat Zamieszczone przez MonikaK Zobacz posta
    Lubię to
    Ha! moje pierwsze zagotowanie na forum - to trzeba oblać ... albo oblac się...zimnym prysznicem
    idę na balkon - kwiatki podleję, na drzewka popatrzę, do dzieci się pouśmiecham, i wrócę tu wieczorem. Albo jutro
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

wyobrazcie sobie test o stosikach pieluszkowcyh zreszta
    to juz dopiero...
    zazdroszcze tych znajomych. moi w większosci juz dziwnie na mnie patrzą za te szmaty. nie wiem czy chce wiedziec co myslą po przeczytaniu artykułu.
    ale też nie znaczy to ze się tym jakoś bardzo przejmuję. ot, stwierdzam fakt.
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustofanka Awatar pauladuch
    Miejscowość
    Kartuzy

Domyślnie

Myślę że dla przeciętnego czytelnika numeru się nie ostanie: wszystko wykupił chusty.info
    Moje pierwsze szczęście: Karolinka 21.08.2004
    Szczęścia nigdy za wiele: Dominiczka 17.10.2010 i Staś 20.03.2013

Domyślnie

Sylvetta przepraszam Cię, ale nie zrobiłam znaku stop, kiedy skończyłam do ciebie pisać. Jakoś po twoim poście mnie natchnęło, może niepotrzebnie to cytowanie

Paskowka pytasz mnie i co? a no widocznie nic, może nie każdy może powiedzieć swoje zdanie, inni mówili o czym jest ten artykuł ich zdaniem, ale wtedy nie pytałaś "no i co"

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

Mam wrażenie Kam że jedynymi odbiorcami, którzy aż tak dyskutują o tym temacie /artykule jesteśmy MY na tym właśnie forum
    natomiast przychylam się by truskaffce polać

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagodyzbananami Zobacz posta
    Sylvetta przepraszam Cię, ale nie zrobiłam znaku stop, kiedy skończyłam do ciebie pisać. Jakoś po twoim poście mnie natchnęło, może niepotrzebnie to cytowanie

Paskowka pytasz mnie i co? a no widocznie nic, może nie każdy może powiedzieć swoje zdanie, inni mówili o czym jest ten artykuł ich zdaniem, ale wtedy nie pytałaś "no i co"
    bo jak ktos powiedział co mysli to wyjasnił po co to mówił. ja nadal nie rozumiem co Ciebie bulwersuje. a chciałabym

czy Ty nie jestes green naranją?????
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

wyobrazcie sobie test o stosikach pieluszkowcyh zreszta
    Cytat Zamieszczone przez Gloting Zobacz posta
    ekhm, jakby autorka jednak się nie zdecydowała, to ja taniutko mogę się dać chustoforum wynająć
    no widzisz, gloting - mówisz, masz - juz Ci wskoczyło pierwsze zlecenie

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mika Zobacz posta
    Mam wrażenie Kam że jedynymi odbiorcami, którzy aż tak dyskutują o tym temacie /artykule jesteśmy MY na tym właśnie forum
    natomiast przychylam się by truskaffce polać
    IMO
    dziwiłoby mnie to bardzo, gdybyśmy AŻ TAK nie dyskutowały

a Truskawa zaraz uzbiera pokaźny kontenerek chmielowego wywaru

Chustoholiczka Awatar glo
    Miejscowość
    w podróży

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzufik Zobacz posta

czy Ty nie jestes green naranją?????

Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Denay Zobacz posta

a Truskawa zaraz uzbiera pokaźny kontenerek chmielowego wywaru
    to może ja jeszcze przemyśle kwestie podlewanai kwiatków na balkonie, bo od tego chmielu to jeszcze za barierke wylecę.

Uprawnienia umieszczania postów