Pokaż wyniki od 1 do 20 z 596

Wątek: Jutro idziemy do kiosku !

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

jak męża zapytałam jak wrażenia po przeczytaniu to powiedział że pokazuje "jakie świry jesteście" i że czytał o mnie szczególnie we fragmencie o listonoszu i breloczku, a ja czekam z niecierpliwością aż wróci z pracy z ową gazetą i da poczytać
    ogólnie mówił że mu się podobało przedastawienie chustowania jako hobby coby nie rzec pasji
    Edit: strasznie się uczepił fragmentu że chuściochowi jedna szmata wystarczy...
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

http://chusty.info/forum/showthread....t=samoswiadoma
    no coz
    popatrzcie ile razy w tym watku pojawia sie slowo jaglanka
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Przeczytałam. Dla mnie jest głównie o zakupoholizmie.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

heh
    jakby miałoby być o wszystkim to nie końcowe "Na własne oczy", a strony "Raportu" powinna Szast dostać

Jako wieloletniemu i wiernemu czytelnikowi "Polityki" bliżej mi do zdania Vuni niż Marushki, aczkolwiek przyznam, że zabrakło mi jakiejś takiej klamry, akapitu dopinającego cały artykuł. Nie o kangurkach i żabkach, ani ideologii AP (którą - jak się okazało na drogach mego macierzyństwa, stosuję nie wiedząc nawet, że coś takiego istnieje ) tylko, że Matka od Chust w całym swoim świrstwie i chęci przynależności do "elyt" poprzez posiadanie Unikatu tudzież ułowienia Limita nosi Chuściocha, bo najzwyczajniej w świecie po prostu lubi to robić i jest jej z tym wygodnie.

Aczkolwiek należę do frakcji wierzących w inteligencję czytelników "Polityki"

Ciociu Szast

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

przeczytałam i ja w końcu.
    brechtałam się z pół godziny-zbanowałyśmy trendsetterkę niewdzięczne.
    ale powiedzcie mi,kiedy kaszmir poszedł na forum za 2 kawałki? ominęło mnie takie przedstawienie,bo mój poleciał do Stanów jak mi zepsuły jedne panie wątek sprzedażowy,a wydawało mi się,że droższego albo w tej samej cenie nie było.

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Było cos omnie?????
    zartuje! jade zaraz na koncert i gazete zakupie i ja tu napisze co o tym mysle!!!

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    ale powiedzcie mi,kiedy kaszmir poszedł na forum za 2 kawałki? ominęło mnie takie przedstawienie,bo mój poleciał do Stanów jak mi zepsuły jedne panie wątek sprzedażowy,a wydawało mi się,że droższego albo w tej samej cenie nie było.
    Iwony kaszmir do Agutka poleciał za 1900 chyba. Zimą 2009-2010.
    Licytacje kaszmira też Ci ktoś spsuł, tak jak pamira

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

że małego OT-a poczynię
    Czyżby na szmato-straganie kiedyś można było się licytować??

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

artykuł mocno przejaskrawia - to wcale nie jest rzeczywistość polskiego chustowego świata. to jest malutki ułamek. rozumiem zamysł autorki - żeby było ciekawie i intrygująco, rozumiem wyciąganie "smaczków". ale mnie również zabrakło choć jednego zdania o tym, że chustonoszenie to coś więcej niż drogie szmaty i lans.

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Denay Zobacz posta
    że małego OT-a poczynię
    Czyżby na szmato-straganie kiedyś można było się licytować??
    yes

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Iwony kaszmir do Agutka poleciał za 1900 chyba. Zimą 2009-2010.
    Licytacje kaszmira też Ci ktoś spsuł, tak jak pamira
    boszzz,demonka,coś z moją pamięcią nie tak,kaszmir był w legalnej jeszcze licytacji,ale dziewczyny pięknie się dogadały i poszedł za 1200,to 6 była.a pamir do juesej za 2 kawałki bez licytacji bo była już niedozwolona po akcji obcy vs predator.wiedziałam,że coś z moim mózgiem nie tak,ale do tego stopnia?
    nie wierzcie w żadne moje slowo od dziś,jeśli nie pamiętam o własnych chustach

wracając-mnie się podobało,zawsze moje ulubione strony w polityce to ostatnie strony,z reportażami o fajnych świrniętych ludziach,artykuł w stylu polityki,krótko,z jajem choć okładka i tytuł chyba ciut z głównym tematem artykułu się rozmijają,bardziej pasuje zdjęcie latawicy na balkonie.

edytuję,bo chciałam napisać,że ten reportaż ma jedną ważną cechę,jest optymistyczny
    gdybym nie znała forum to od razu bym tu przybiegła żeby poznać bandę roześmianych świrusów
    Ostatnio edytowane przez Mag ; 02-06-2011 o 13:37

Uprawnienia umieszczania postów