www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
mnie ten artykul nie zachwycil zupelnie.
ale moze mam jakies uprzedzenia albo cos
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
przejrzalam tekst i odnioslam wrazenie, ze chustonoszenie ma ndal miano chustoswirstwa, niestety.
ze noszenie w chustach nadal jest pewnym ekskluziwem i jakims rodzajem wariactwa. te wielkie litery w tekscie...
zeby nie bylo, to tylko moja opinia.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
W wątku o reakcjach na chusty co jakiś czas przewijają się słowa współczucia, które noszące słyszą od ludzi - że na wózek ich nie stać. Skoro w artykule są informacje o czasami szalonych cenach chust.. to może niektórzy zostaną uświadomieni, że dzieci nosi się bynajmniej nie z biedy![]()