ja zadnych pretensji nie mam ; )
po prostu chcialabym zeby ktos o mnie napisal artykul a ten w polityce nie jest o mnie prawie w zadnym calu![]()
ja zadnych pretensji nie mam ; )
po prostu chcialabym zeby ktos o mnie napisal artykul a ten w polityce nie jest o mnie prawie w zadnym calu![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Ba, ja nawet nigdy nie gotowałam jaglanki, a artykuł w jakiejś części mnie opisuje. Pamiętajmy, że nie jest to opis jednej osoby.
a ja odnajduję siebie, co prawda nie poluje na limity, ale zaczynałam od chusty za 110 zł. i miała być jedyna a teraz kupuję po 300 zł. i mam parę![]()
Miłosz-11.05.2010
No ja też nie jem jaglanki, nie poluję na limity, ale historia latawicy sie pasjonowałam i im bliżej końca tym chust mam więcejczyli jednak cos o mnie jest
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Hmm..mam pawia, czyżby czekał na mnie pamir?
Super artykuł napisany z dużą dozą poczucia humoru. Nie wiem ile osób spoza szmatańskiej grupy rozumie wszystko, ale jak dla mnie bardzo miły artykuł![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.