Artykuł świetny, lekkie pióro i jak się czyta aż się chce być w przyszłości "matką wariatką"
Zmobilizowałam się i odszukałam wątek o wspomnianej latawicyi czytam z wypiekami!
Artykuł świetny, lekkie pióro i jak się czyta aż się chce być w przyszłości "matką wariatką"
Zmobilizowałam się i odszukałam wątek o wspomnianej latawicyi czytam z wypiekami!
Przeczytałam kawałeczek wątku, później skan artykuły, później wątek do końca - w międzyczasie jeszcze raz skan artykułu
A dziś kupiłam politykę i przeczytałam na papierze
Podoba mi się styl i sposób podejście do tematuBrawo dla szast.prast!!!
Mam swój stosik - wpadłam jak część z NAS w manię posiadania.... Pierwsze znaki zodiaku podfarbowane na fiolet kupione ponad 2 lata temu od magdy1980 mam w szafieMiałam się wyprzedawać, ale..... kolejny chuścioch w drodze
- choć i z obecną ponad dwu i półlatką radzę sobie - waga 11,5 kg
Nie poluję na limity
- raczej gustuję w doborze kolorów, które jak natura kobiety zmienne są i podlegają nastrojom
Mam szmaty z domieszkami, dłuższe, krótsze, lepiej noszące, milsze i miększe.... Jeszcze kilka bym chciała popróbować, ale.... może wymianki uskutecznię
Pawie też na początku mi się nie spodobały - błłłeeee - kapa u babci, ale w końcu kupiłam "swoje" - ecri od Demony - i podobnie jak ona wyjęłam z pudła.... i czekam.... może bardziej mi podejdą, jak hormonki ciążowe popracują
![]()
A przesłanie artykułu dla "lajkoników" w temacie noszenia:
Tak jak dziewczyny pisały - człowiek jest wzrokowcem - zdjęcia piękne i to zapamięta, zapamięta też, że wystarczy jedna szmata, żeby przywiązać dziecko do siebieI że to dość kosztowne hobby
Ale uważam też, że sporo osób może zachęcić do głębszej analizy tematu i wtedy taka osoba trafi na rzeczy, o których trzeba wiedzieć chustując dziecko....
Są zarzuty, że kobieta w ciąży nie mająca styczności z noszeniem nie podejmie tematu noszenia po tym artykule.... Ja bym się zaintrygowała i szukała, szukała, szukała.... drążyła temat...
No, ale ja świruska jezdem![]()
Nie jestem chustonawiedzonaszczerze?
artykuł mi się podobał, uśmiałam się. Nie zrozumiałam akcji z 5krotnym przebiciem. Pomyslałam, że trzeba nie miec rozumu, żeby płacić 6 tys za chustę.
Dałam mężowi. Nie zrozumiał nic i stwierdził, że to kuppowanie to zapełnianie jakiejś luki![]()
ale to byl watek o literach, a wy tu o obrazaniu i chustach...
co za straszne miejsce, to forum, obrazam sie
Artykuł przeczytałam tyle o ile na skanach, przez wątek nie przebrnełam i jak bym była nie chustowa to pewnie z tekstu niewiele bym zakumała, ale chustę na pewno bym nabyła!!!
Zdjęcia mówią więcej niż tekst!
Jurto poszukam w kiosku gdzieś tej polityki
Nie wiem czy ktoś to linkował, na wszelki wypadek fotki
http://www.polityka.pl/galerie/15163...--galeria.read
Ostatnio edytowane przez roneczka ; 06-06-2011 o 01:08 Powód: link do galerii
Dałam poczytać mężowi - powiedział, że artykuł jest o osobach uzależnionych od chust (od kupowania). Na pewno nie jest o noszeniu.
Mojemu mężowi artykuł się podobał, nie jest w temacie prócz tego że wie że chusty są i że są w różnych cenach, dziecka na razie nie ma.
W sumie oboje doszliśmy do wniosku że po prostu to obrazuje pewien mechanizm, dla nas znany z innego hobby, gdzie "ubrania" dla koni sprzed 5 lat osiągały ceny czterokrotnie wyższe niż kolekcje będące na rynku
I uwierzcie mi przy nich Chustowa Matka Wariatka to pikuś![]()
artykuł mi się bardzo podobał fajnie lekko napisane
ale zdjęcia to po prostu poezja
tyle ciepła i radości w nich jest
mój M. wreszcie przeczytał. Stwierdził, że bardzo fajny artykuł![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
laaaaaa, ale boskie foty! na skanach nic nie widzialam ale tu![]()
fotki bombowe
!!!
a i ps: wiecie, wczoraj jak czytałam ten artykuł na papierze moja kruszynka chciała mi wyrwać gazete, ostała się jej kartka w dłoni...hmmm...chyba dziewczyna chce tą pomarańczowo/czerwoną szmatehihi
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 06-06-2011 o 10:14 Powód: ps
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
jesli bys kiedys jednak chciala, napisz pw, na pewno cos moge w tym kierunku zrobic![]()