Strona 25 z 30 PierwszyPierwszy ... 151718192021222324252627282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 500 z 596

Wątek: Jutro idziemy do kiosku !

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Przeczytałam. Nie podoba mi się - ani styl, ani sposób przedstawienia, ani Wielkie Litery, ani używanie chustowego slangu. Podobają mi się zdjęcia, które, moim zdaniem, nie pasują do treści.
    Jeśli ten artykuł miał być prześmiewczym spojrzeniem na część z nas tu - to znalazł się w dziwnym miejscu. Jak miał pokazać - no właśnie, nie wiem co?...

Szkoda
    Julka 2001, Zosia 2007

Guest
    Guest

Domyślnie

wiecie co ja nie rozumiem tyle się Tu na Forum pisze o czytaniu ze zrozumieniem i niby tyg Polityka jest dla wykształconych czytelników
    ale patrzę teraz o co to 25 stron i dochodze do wniosku że jest kompletny brak zrozumienia
    okładka : Projekt: dziecko Macierzyństwo bliskie naturze to dziś styl życia, moda i biznes
    strony:37,100

dalej:artykuł jest w dziale " NA WŁASNE OCZY"

i dla mnie kompetnie nie kumacie bazy tytułu i całego artykułu

a teraz baty proszę, bo jakoś nudno w sobote na forum
    Ostatnio edytowane przez Guest ; 04-06-2011 o 19:37 Powód: cholercia to już 25 strona a nie 10

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

barylka, pogonilabym Cie pejczykiem chetnie, ale nie mogem... bo siem zgadzam z Tobom....

Aga, mama Alii

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
    a to ci czytelnicy polityki mieli nie kleic o co chodzi

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ilaa Zobacz posta
    a napisałam, ale z uśmiechem mającym oznaczać, że sobie żartuję. ale przecież same też tak żartujecie...
    ja o sobie czasami też mówię że jestem głupia. ale jak powie mi tak ktoś inny, to jakoś wcale nie jest mi do śmiechu...

baryłka
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustofanka Awatar tumtum
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buggins Zobacz posta
    barylka, pogonilabym Cie pejczykiem chetnie, ale nie mogem... bo siem zgadzam z Tobom....
    otóż to

wiem, jałowa dyskusja się wywiązała, a baryłka liczyła na ożywienie

patrząc pobieżnie na te 25 stron odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, że to kawał dobrej, dziennikarskiej roboty
    w końcu mniej ważne od tego co, ważne jest ile się mówi

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Dla mnie artykuł pasjonujący ale czy zachęci do noszenia? Za mało o zaletach noszenia.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Dla mnie artykuł pasjonujący ale czy zachęci do noszenia? Za mało o zaletach noszenia.
    Ten artykuł nie ma zachęcać do noszenia. Ma pokazać, że ktoś ma pasję. (A że przy okazji z tej pasji wynika coś dobrego, to sprawa na inny artykuł)

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Za mało o zaletach noszenia.
    Znaczy roztrwonienie fortuny i zaniedbanie domy to nie wystarczająca zachęta???

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Ten artykuł nie ma zachęcać do noszenia. Ma pokazać, że ktoś ma pasję. (A że przy okazji z tej pasji wynika coś dobrego, to sprawa na inny artykuł)
    Lubię to!
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    To, co nieuchronne

[Gerhard Zwerenz]

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

problem polega ze niektorzy moga sie zniechecic czytajac go.
    to oczywiscie problem niektorych
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ja trochę, po prawdzie, nie rozumiem, dlaczego artykuł miałby zniechęcać. Dajmyż na to powstaje tekst o rodzicach kolekcjonujących, yyy, no nie wiem, co, może laufrady (z nimi jak z chustami, jedni traktują normalnie, dla innych to jakiś dziwny i niepotrzebny wynalazek). Czy przez to, że jest grupa ludzi, którzy kupują biegacze w różnych kolorach, z różnymi oponami, inne na lato, inne na zimę ktokolwiek zniechęciłby się do zakupu jednej sztuki w celach czysto użytkowych?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Ja trochę, po prawdzie, nie rozumiem, dlaczego artykuł miałby zniechęcać. Dajmyż na to powstaje tekst o rodzicach kolekcjonujących, yyy, no nie wiem, co, może laufrady (z nimi jak z chustami, jedni traktują normalnie, dla innych to jakiś dziwny i niepotrzebny wynalazek). Czy przez to, że jest grupa ludzi, którzy kupują biegacze w różnych kolorach, z różnymi oponami, inne na lato, inne na zimę ktokolwiek zniechęciłby się do zakupu jednej sztuki w celach czysto użytkowych?
    bo ja, ale moze ja nie czytam ze zrozumiem, z artykulu zapamietalam ze chusty sa diablenie drogie i trzeba na nie polowac
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grimma Zobacz posta
    problem polega ze niektorzy moga sie zniechecic czytajac go.
    to oczywiscie problem niektorych
    Załóżmy, że ktoś zbiera ozdobne solniczki. Ma ich już 159 sztuk. no takie hobby ma. I teraz, czy jak przeczytam o kimś takim to mam uznać, że używanie soli w kuchni może prowadzić do takiego stanu?

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Grimmo, ale tam wyraźnie jest napisane, że tylko garstka idzie dalej niż jedna chusta.
    i że do bliskości wystarczy jedna mama, jeden chuścioch, jedna chusta i jedna przytulanka.
    więc dlaczego miałoby zniechęcać?
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    To, co nieuchronne

[Gerhard Zwerenz]

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eyja Zobacz posta
    Grimmo, ale tam wyraźnie jest napisane, że tylko garstka idzie dalej niż jedna chusta.
    i że do bliskości wystarczy jedna mama, jeden chuścioch, jedna chusta i jedna przytulanka.
    więc dlaczego miałoby zniechęcać?
    ja tylko pisze co ja zapamietalam

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

artykuł zachęcający do noszenia to w Dziecku albo innym Maluszku

Chustofanka Awatar pauladuch
    Miejscowość
    Kartuzy

Domyślnie

Podtrzymuję że artykuł rewelacyjny i bardzo mi się podoba i coraz bardziej się cieszę że zaczynam należeć do takich zdrowo zamotanych mamuś Artykuł jest o fenomenie jakim jest chusty.info i w tym zdaje rolę pierwszorzędnie
    Moje pierwsze szczęście: Karolinka 21.08.2004
    Szczęścia nigdy za wiele: Dominiczka 17.10.2010 i Staś 20.03.2013

Chustofanka Awatar ilaa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eyja Zobacz posta
    ja o sobie czasami też mówię że jestem głupia. ale jak powie mi tak ktoś inny, to jakoś wcale nie jest mi do śmiechu...
    bez przesady... ale porównanie!
    poza tym jeśli ktoś woli wydać na chustę, a potem kombinować, skąd wziąć na rachunki (do nikogo nie piję, nawiązuję do artykułu), to to jednak bardziej nałóg niż pasję przypomina. no chyba że alkoholik ma odcięty prąd bo pasjonuje go picie(:

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
    dochodze do wniosku że jest kompletny brak zrozumienia
    okładka : Projekt: dziecko Macierzyństwo bliskie naturze to dziś styl życia, moda i biznes
    strony:37,100

dalej:artykuł jest w dziale " NA WŁASNE OCZY"

to ja jestem tępa i nie czytam ze zrozumieniem, bo nie czaję o czym Ty piszesz. wytłumacz, jak powinno się artykuł zrozumieć

fajnie byłoby, gdyby najpierw napisać po co jest noszenie, a dopiero potem, że niektórzy się o chusty zabijają

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Znaczy roztrwonienie fortuny i zaniedbanie domy to nie wystarczająca zachęta???
    ehehehehehe
    Eyja tak właśnie. z tym ze głupia jestem
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Uprawnienia umieszczania postów