No to moze wyjaśnijmy sobie tu wszem i wobec: KTO ZA TYM STOI, co?![]()
Proszę się przyznać!
Aga już sie zdradziła, ale dokładniej bym chciała: co i jak, kiedy i kto zaczął? W końcu Polityka co tydzień nie daje takich atykułów...![]()
No to moze wyjaśnijmy sobie tu wszem i wobec: KTO ZA TYM STOI, co?![]()
Proszę się przyznać!
Aga już sie zdradziła, ale dokładniej bym chciała: co i jak, kiedy i kto zaczął? W końcu Polityka co tydzień nie daje takich atykułów...![]()
Marta juz sie tutaj ujawnila
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=57625&page=5
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
Taaa, już doczytałam... Wsio jasne![]()
dziś byliśmy na zakupach, jak zobaczyłam numer z mamą w chuście na okładce... musiałam kupić
artykuł baaardzo dobry, ale.. obawiam się, jak nas będą postrzegać ludzie spoza![]()
Pani dziennikarka, która poprosiła nas o zapozowanie do zdjęcia na moje pytanie, co to za artykuł odpowiedziała, że o rodziecielstwie blisości, noszeniu w chustach itp.
Ucieszyłam się, że możemy przyczynić się do rozpowszechniania tej idei.
Pierwsze wątpliwości pojawiły się, gdy Pani pstrykała zdjęcia w momencie, gdy mieliśmy niepodociaganą chustę. Prosiłam, by poczekała, bo nie chciałabym świecić złym przykładem ; ale ona na to, że to "ładnie wygląda"
Dzisiaj oglądałam artykuł i myślałam, że pod ziemię się zapadnę? Co to w ogóle jest? Tak mało ludzi w Polsce wie, co to w ogóle chusta do noszenia dzieci, a oni w ten sposób o tym piszą. Mam nadzieję, że nikt z moich znajomych niechustowych nie zobaczy artykułu.
![]()
nie zamieścili na szczęście tego zdjęcia, było robione tuż po tym, na którym naciągamy tylne pasy przy kieszonce - w niebieskiej chuście![]()
Lakonia - to?
http://www.polityka.pl/galerie/15163...--galeria.read
pięknie tu wyglądacie!
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
to, to, dziękujemy
zaskoczyli nas trochę, poszłyśmy na zwykłe zajęcia a tu fotki chcieli pstrykać...
no i pozostał taki niesmak po przeczytaniu treści...nie czegoś takiego się spodziewaliśmy, ale już trudno, może nikt ze znajomych nie przeczyta ;/
Lakonia, luzzzzKilka miesięcy tu i sie pod tekstem podpiszesz
![]()
jestem bardzo ciekawa jak odbiorą ten artykuł ludzie spoza forumCi dla których mama w chuście to atrakcja do poplotkowania
a zdjęcia są śliczne![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
oj wątpię, żebym kiedykolwiek pod tekstem się podpisała
Chusty to dla nas nie hobby samo w sobie. Nigdy nie czułam chociażby zbierania monet.
Mamy kilka chust, ale to dlatego, że intensywnie się nosimy, dużo pierzemy i praktycznie każda jest ciągle w użyciu, tak jak ubrania. Ale jakieś polowania na limity? Chęć posiadania więcej, zupełnie tego nie rozumiem.... szkoda, że tam moja twarz się pojawiła, mogli to zaproponować osobom, które bardziej by tam pasowały, a nawet by się ucieszyły.
Lakonia - rozgość się trochę u nas, fajnie jest.
I nie tylko polowania na limity ale dużo ciekawych tematów tu znajdziesz. A Wasze fotki naprawdę są cudowne![]()
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
a ja mam pytanie..
które indio jest na okładce?![]()
a ja mam pytanie dlaczego nie ma stosu takiej szafy wśród tych zdjęć![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...