dzieki za uzupelnienie recenzji
no i wciaz czekamy niecierpliwie na fotki![]()
dzieki za uzupelnienie recenzji
no i wciaz czekamy niecierpliwie na fotki![]()
littlepenguin.eu - pieluszki wielorazowe handmade, akcesoria, chusty
Nosiłam 10-kilogramowca (tak około) na plecach. No, po jakiejś godzinie wrzynało mi się już troszkę w ramiona, ale bez tragedii. Małemu chyba było bardzo wygodnie, bo słodko spał i w ogóle nie było żadnego jęczenia. Plusem jest kompaktowość. Poza tym ładne toto![]()
Super foty, Vernea! DziekiA jak slodko Błażej spi
![]()
No to jest nasza chusta na szybkie wsadzenie i uspokojenie itp. sytuacje. Chociaż jakbym szła z samą starszą na spacer albo gdzieć też bym wzięła bo super kompaktowa i do tego jaki ładny szal z niejRewelacyjnie się prezentowała i sprawdzała na weselichu na którym byłam w weekend
![]()
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
a czy nie jest to tak, ze selendanga nie powinno się wiązać na zasadzie chusty typowej (wiązanki) czyli plecaczków etc jak w instrukcjach video zamieszczonych na początku wątku? bo przecież selendang to selendang a nie wiazanka...
to tak jakby ktoś usiłował zawiazać się w podaegi i marudził, że wiązanie z mt jest tutaj niemożliwe/niewygodne![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Cobra ; 02-07-2011 o 23:52 Powód: liter.owka
no coz... to Ty jestes Doradcaja sie nie znam kompletnie i az wstyd sie przyznac nie mam zielonego pojecia co to jest 'podeagi'...... az mi wstyd...
no ale wiazanie na biodrze i noszenie jak w kolkowej tylko z przesuwanym wezlem jest calkiem wygodne i tak jakby specjalnie dla selenganga stworzone. w kazdym razie nauczyl mnie tego kolega z Indonezji, wiec widocznie oni czasem tez te chuste wiaza, a nie tylko zakladaja o siebie konce. a tak juz chyba jest ze jak cos trafi do Europy to zeby nie wiem jak bylo krotkie i niestworzone do wiazania, to my i tak bedziemy wiazac (zeby przypadkiem dziecko nie wypadlo!). taka chyba nasza europejska naturano tylk faktycznie nie ma sie potem co dziwic, ze koncow nie wystracza na plecaczek, jak to chusta zupelnie nie do plecaczka stworzona.