Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: mam kryzys noszenia, a wózka nie lubię...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar anasta
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Małe OT: Jak w piętach czujesz obciążenie, to może być objaw żylaków, lepiej tego nie zaniedbywać.

Chustofanka Awatar ilaa

Domyślnie

dziękuję za odpowiedzi(:

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    lusterko jakieś malutkie - ja mam nawet specjalne, sling view, i sobie chwalę. A jak młody się niecierpliwi, to patrzymy na siebie w lusterku i miny robimy, i od razu weselej się robi.
    super pomysł!! ale gdzie takie lusterko się zanabywa?(:

Cytat Zamieszczone przez anasta Zobacz posta
    Małe OT: Jak w piętach czujesz obciążenie, to może być objaw żylaków, lepiej tego nie zaniedbywać.
    jak się upewnić, że to żylaki lub nie? nigdy nie miałam problemów, co mam robić? powiem lekarzowi, że noszę dziecię, to mi powie, że mam przestać i nic nie poradzi więcej))):

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

8-miesięczniak na brzuchu to chyba jakiś mało-ciekawski świata egzemplarz. Na plecy go, żeby wszystko widział!

Co do wózków to mój 2-latek uwielbia wszystko, co ma koła. Jeździ wózkiem raz na 2 tygodnie i szaleje za tym. Pcha się do wózka sklepowego, do wszelkich jeździków w hipermarketach. Na spacerach chodzi sam, ale biorę na biodro hipseata i w razie buntu nóżkowego - wskakuje na "krzesełko". Tylko on też pewnie 11-12kilo waży.

Chustofanka Awatar ilaa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez słoneczny_blask Zobacz posta
    8-miesięczniak na brzuchu to chyba jakiś mało-ciekawski świata egzemplarz. Na plecy go, żeby wszystko widział!
    on jest bardzo ciekawski. wykręca główkę we wszystkie strony. a czy dziecię na plecach widzi więcej? przecież mu plecy wszystko zasłaniają. czy ja może za nisko go wkładam? spójrzcie na mój profil na moją fotę, tam jest Szymek na plecach w tuli

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Co do lusterka - ja wyciągam z kieszeni komórkę. Przy wygaszonym ekranie wszystko się w niej odbija. W zupełności wystarczy, żeby sprawdzić co dziecię porabia. Jak jesteś w mieście masz jeszcze wystawy sklepowe i szyby zaparkowanych samochodów.

Uprawnienia umieszczania postów