Moze zmienili go Nemo, ale gdyby nie Twoje pytanie to bym nie zauwazyla a tak dosc dobrze sie przyjrzalam/wymacalam w sklepie. Moze ciut inny, ale nadal miekki, cienki, tylko chyba bardziej mleczny, niz przezroczysty? Ostatecznie nie kupilam, bo gesi to nie nasza bajka ...nam dogodzic ..

Na pewno zmienili polarek. I to tez nie calosciowo Tzn. w pieluchach z biala metka jest taki "nowy" krotko przystrzyzony, a w tych z tekturka brazowa taki jak byl, z dluzszym wlosem. Choc nie mam pewnosci czy to regula z tymi metkami bo moze tylko mi sie tak pometkowane trafily...no i niekture kupilam uzywane, choc w idealnym stanie, stad nie wiem jakie mialy metki. I ten krotko przyciety faktycznie mniej sie kulkuje, ale nie jest "nowy" na calej pieluszce...
Ta czesc zamykajaca kieszonke, pokryta z drugiej strony pulem jest tym "starym" polarkiem i widac roznice na calej pieluszce . W kazdym razie ten nowy polarek duuuuzo lepszy

Tu fotki Milovii z "nowym" polarkiem, uzywanych ok 1 mca...no ale "klapka" do kieszonki ewidentnie "stary" polarek....