Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

polar by zmienili a nie wymyslali jakies króliki i słomę (bo gaski mi się akurat podobają)

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    polar by zmienili a nie wymyslali jakies króliki i słomę (bo gaski mi się akurat podobają)
    tak jest! polarem się zająć, a nie króle w głowie

Lauren
    Guest

Domyślnie

Dziewczyny czy zgodzicie się ze mną,że podstawową różnicą między nowymi,a starymi wzorami są kolory? w starych wzorach,aż kipi od kolorów,na każdej pieluszce jest tęcza barw,nowe wzory są zdecydowanie bardziej stonowane. Moim zdaniem,sukces jelonków czy łowickich tkwi właśnie w tych kolorach, w takiej cudnej pstrokaciźnie,wesołości. Dlaczego kameleony Nappime czy matrioszki Babyetty są tak pożądane i lubiane? bo mają dużo kolorów, a kobiety są wzrokowcami,ich dzieci dziećmi,a nie dorosłymi ludźmi,którzy potrzebują czarnego i białego do szczęscia.
    Milovia na początku postawiła na intensywne kolory w dużej ilości i trafiła w 10, teraz chyba próbuje czegoś innego,trzymam kciuki,choć póki co to szału nie ma.

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

tak jest dla kolorowego, slicznego pulu jestem w stanie miec kieszonke/otulacz wiecej, choc wcale nie potrzebuje
    Teraz zamawiajac pieluszki BY z nowych wzielam mozaike i choc korcily mnie syrenki na rondach, ostatecznie wzielam babeczki i matrioszki no niestety tak jest jak piszesz i moim zdaniem Milovia moze sporo stracic na tych eksperymentach pulowych ...
    Toopy & Binoo

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

U nas zapinam ta druga napke, na druga napke od konca, z obu stron, wiec dlatego nie odczuwam jej upierdliwosci. Czyli pierwsza napka laduje nam blisko srodka. Ale przy dzieciach z wieksza pupka lub bardziej wypuklym, niemowlecym brzuszkiem absolutnie to rozumiem 3/4 stosika to u nas kieszonki Milovii, czyli jakies 15 szt Dam znaka czy starcza do konca jak skonczymy pieluchowanie
    Toopy & Binoo

Chustoholiczka

Domyślnie

jakby nie było tej antynapki, to byłoby git, a tak jak na nią nie zapne, to się dzieciakowi odciśnie.....masz też coolmax?

Domyślnie

O co chodzi z antynapką? To ta na uszkach? Jeśli tak to problem mi nieznany, bo napki wciąż lądują bliziutko środka i mi te pieluszki bardzo odpowiadają.

Parę dni temu korzystając z darmowej dostawy (a propos, do końca tygodnia w Milovii darmowy przesył) dokupiłam kolejną kieszonkę i tym oto sposobem najwięcej kieszonek (czyli całe 5 sztuk) mam właśnie z Milovii. Ich polaru szczerze nie znoszę i w otulaczu wkurza mnie niemiłosiernie, ale kieszonki z coolmaxem są ekstra. PUL z Milovii nie zawiódł mnie nigdy, a wzory (te stare i wreszcie dostępne też z coolmaksem) są śliczne, tylko chyba NappiMe ma porównywalnie ładne pieluszki. U nas krój się dobrze sprawdzał i kiedy córa była pulpetem i teraz, gdy jest szczuplakiem. No i wyraźnej różnicy w kroju między Milovią a KoKoSi z przeszyciami nie widzę.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mam jedna coolmax uzywke Teraz wole polarek, jaki by nie byl i wieksze poczucie suchosci, bo jednak coolmax tego nie daje. Ale tez dlatego, ze jestesmy 24h na wielo i na spacer jak zimno czy nocki to wiesz.... lapie za pieluche i wiem, ze jest z opcja "sucho", bez kombinowania, ze czegos mi zabraklo, bo w praniu.

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    jakby nie było tej antynapki, to byłoby git, a tak jak na nią nie zapne, to się dzieciakowi odciśnie.....masz też coolmax?
    Toopy & Binoo

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kupilam ta pieluszke po raz pierwszy w wieku ok 8 mca i tez nie widzialam fenomenu tej marki Polar sprzedalam bez uzywania, coolmaxy uzywalismy max 3 mce. Teraz przed 2 rokiem zycia to na Synka pupie najwygodniejsza i najzgrabniejsza pielucha ever Zabawne co?

Nawet uzywam jej na nocki Pakuje wklad BM kokosi lub bamboo wonderoos i czasem przewijam ok polnocy a czasem wcale
    Toopy & Binoo

Chustomanka

Domyślnie

u nas młody wyrósł z nich po prostu, ta zewnętrzna napka przeszkadza, bo tak byłoby ok. Sprzedawałam je z żalem, były fajne, zwłaszcza te pierwsze wzorki, jabłuszka retro moje ulubione wkłady L wzmacniałam bambusowym Lolipopem, ale jednak u nas na noc to byłby potop z Milovią na dzień fajna. Dlatego pytałam jak ten nowy PUL, ale sami sprawdzimy

Chustoholiczka

Domyślnie

też załuję,ze jest ta wewnętrzna napka..

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów