Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Lauren
    Guest

Domyślnie

tak patrzę jeszcze na te wzory na stronce Milovii i stwierdzam,że te króle są paskudne jak noc listopadowa.

Chustomanka

Domyślnie

no to pojechałyście może jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    no to pojechałyście może jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest
    no te króle to są wyjątkowo nieciekawe, jakieś takie nie wiadomo co..., a gąski mi osobiście się podobają

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lauren Zobacz posta
    no te króle to są wyjątkowo nieciekawe, jakieś takie nie wiadomo co..., a gąski mi osobiście się podobają
    tak sobie myślę, że te króliki w okularach to miała być trochę Audrey Bumgeniusa... ? ale tak sobie myślę luźno

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    tak sobie myślę, że te króliki w okularach to miała być trochę Audrey Bumgeniusa... ? ale tak sobie myślę luźno
    czy ja wiem..możliwe,na pewno Milovia wzoruje się na markach typu Bumgenius,po tych nowszych wzorach widać od razu,że chcą iść raczej w tym kierunku - czyli wzory bardziej eleganckie,uniwersalne i mniej dziecięce, te nowe wzory Milovii świadczą o tym,że Milovia chce być oryginalna i światowa- brylować nie tylko na rynku polskim, bo np. Nappime postawiło na wzory bardzo dziecięce,bajkowe - w dużej mierze są to polskie bajki.
    Gąski i BamBoom chciałabym mieć w swoim stosiku,ale te króle czy eco to już niekoniecznie..
    reasumując- mam nadzieję,że Milovia ostatecznie nie przedobrzy z tymi kombinacjami ze wzorami.

Chustoholiczka

Domyślnie

polar by zmienili a nie wymyslali jakies króliki i słomę (bo gaski mi się akurat podobają)

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    polar by zmienili a nie wymyslali jakies króliki i słomę (bo gaski mi się akurat podobają)
    tak jest! polarem się zająć, a nie króle w głowie

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kupilam ta pieluszke po raz pierwszy w wieku ok 8 mca i tez nie widzialam fenomenu tej marki Polar sprzedalam bez uzywania, coolmaxy uzywalismy max 3 mce. Teraz przed 2 rokiem zycia to na Synka pupie najwygodniejsza i najzgrabniejsza pielucha ever Zabawne co?

Nawet uzywam jej na nocki Pakuje wklad BM kokosi lub bamboo wonderoos i czasem przewijam ok polnocy a czasem wcale
    Toopy & Binoo

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Moze zmienili go Nemo, ale gdyby nie Twoje pytanie to bym nie zauwazyla a tak dosc dobrze sie przyjrzalam/wymacalam w sklepie. Moze ciut inny, ale nadal miekki, cienki, tylko chyba bardziej mleczny, niz przezroczysty? Ostatecznie nie kupilam, bo gesi to nie nasza bajka ...nam dogodzic ..

Na pewno zmienili polarek. I to tez nie calosciowo Tzn. w pieluchach z biala metka jest taki "nowy" krotko przystrzyzony, a w tych z tekturka brazowa taki jak byl, z dluzszym wlosem. Choc nie mam pewnosci czy to regula z tymi metkami bo moze tylko mi sie tak pometkowane trafily...no i niekture kupilam uzywane, choc w idealnym stanie, stad nie wiem jakie mialy metki. I ten krotko przyciety faktycznie mniej sie kulkuje, ale nie jest "nowy" na calej pieluszce...
    Ta czesc zamykajaca kieszonke, pokryta z drugiej strony pulem jest tym "starym" polarkiem i widac roznice na calej pieluszce . W kazdym razie ten nowy polarek duuuuzo lepszy

Tu fotki Milovii z "nowym" polarkiem, uzywanych ok 1 mca...no ale "klapka" do kieszonki ewidentnie "stary" polarek....

Toopy & Binoo

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów