tak patrzę jeszcze na te wzory na stronce Milovii i stwierdzam,że te króle są paskudne jak noc listopadowa.
tak patrzę jeszcze na te wzory na stronce Milovii i stwierdzam,że te króle są paskudne jak noc listopadowa.
no to pojechałyściemoże jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest
![]()
czy ja wiem..możliwe,na pewno Milovia wzoruje się na markach typu Bumgenius,po tych nowszych wzorach widać od razu,że chcą iść raczej w tym kierunku - czyli wzory bardziej eleganckie,uniwersalne i mniej dziecięce, te nowe wzory Milovii świadczą o tym,że Milovia chce być oryginalna i światowa- brylować nie tylko na rynku polskim, bo np. Nappime postawiło na wzory bardzo dziecięce,bajkowe - w dużej mierze są to polskie bajki.
Gąski i BamBoom chciałabym mieć w swoim stosiku,ale te króle czy eco to już niekoniecznie..
reasumując- mam nadzieję,że Milovia ostatecznie nie przedobrzy z tymi kombinacjami ze wzorami.
polar by zmienili a nie wymyslali jakies króliki i słomę(bo gaski mi się akurat podobają)
Kupilam ta pieluszke po raz pierwszy w wieku ok 8 mca i tez nie widzialam fenomenu tej markiPolar sprzedalam bez uzywania, coolmaxy uzywalismy max 3 mce. Teraz przed 2 rokiem zycia to na Synka pupie najwygodniejsza i najzgrabniejsza pielucha ever
Zabawne co?
Nawet uzywam jej na nockiPakuje wklad BM kokosi lub bamboo wonderoos i czasem przewijam ok polnocy a czasem wcale
![]()
Toopy& Binoo
Moze zmienili go Nemo, ale gdyby nie Twoje pytanie to bym nie zauwazylaa tak dosc dobrze sie przyjrzalam/wymacalam w sklepie. Moze ciut inny, ale nadal miekki, cienki, tylko chyba bardziej mleczny, niz przezroczysty? Ostatecznie nie kupilam, bo gesi to nie nasza bajka ...nam dogodzic ..
Na pewno zmienili polarek. I to tez nie calosciowoTzn. w pieluchach z biala metka jest taki "nowy" krotko przystrzyzony, a w tych z tekturka brazowa taki jak byl, z dluzszym wlosem. Choc nie mam pewnosci czy to regula z tymi metkami
bo moze tylko mi sie tak pometkowane trafily...no i niekture kupilam uzywane, choc w idealnym stanie, stad nie wiem jakie mialy metki. I ten krotko przyciety faktycznie mniej sie kulkuje, ale nie jest "nowy" na calej pieluszce...
Ta czesc zamykajaca kieszonke, pokryta z drugiej strony pulem jest tym "starym" polarkiem i widac roznice na calej pieluszce . W kazdym razie ten nowy polarek duuuuzo lepszy
Tu fotki Milovii z "nowym" polarkiem, uzywanych ok 1 mca...no ale "klapka" do kieszonki ewidentnie "stary" polarek....
Toopy& Binoo