Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Mi po pewnym czasie (jak dziecko miało ok 10 miesięcy), przestał wystarczać wkład z mikrofibry i zamieniłam na bawełniane prefoldy, które nigdy nie zawiodły.
    Pieluchy są wysokiej jakości, ale jak zostało ustalone powyżej, pieluszki innych polskich firm nie ustępują im wcale, a są tańsze.

May Lily nie ma zbyt wielu zwolenników. Poza tym poczytaj opinie o tych pieluchach.

Doradziłabym - kup jedną na próbę i zastanowisz się po tym jak przetestujesz.
    Dzięki za odp. Znowu Po raz kolejny można na Ciebie liczyć

Cytat Zamieszczone przez kali Zobacz posta
    Ja lubie te pieluszki, jedynie denerwuje mnie,że czasem polarek w środku obłazi bardziej niż w innych Polski ( a może mi się tak tylko wydaje ), wkład mikrofibrowy mam, ale jakoś nie ufam jemu i używam go tylko z dodatkowym np mniejszym, a pieluchuje maluszka, zdecydowanie wole do nich wkładać ręczniczki bambusowe.
    Podsumowując sama pieluszka tak, wkład uważam,że można inny/lepszy jednak nie jest to pieluszka, która jakością przewyższa inne nasze Polskie, moim zdaniem wszystkie są porównywalne
    Czyli nie jest to jakiś mercedes wśród pieluszek
    No te wkłady mnie interesowały, mam jedną M i jest całkiem inna w dotyku/wyglądzie niż jakiekolwiek mi znane (czy z firmówek czy z chinek), ale dopiero 2 razy użyty, a to za mało bym mogla ocenić chłonność...Czyli z tego co piszesz nie są jakieś wyjątkowo chłonne... mój synek też malutki (niespełna 3 miesiące, tak jak Twój ) ale ma baaaardzo duży sik... ręczniczek bambusowy gdy włożony do samego otulacza jako wkład, można wykręcać - tę część z przodu, gdzie chłopcy dużo sikają...
    Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 13-07-2013 o 00:37

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    Czyli z tego co piszesz nie są jakieś wyjątkowo chłonne...
    Nie są. Zwłaszcza przy starszym dziecku. Z tego co wiem, niektórzy używają po 2 wkłady, ale to wówczas koszt dobrego wkładu lub prefoldu bambusowego (a nawet drożej wychodzi). A te, jak wiadomo, są baaardzo chłonne.

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    (...) Z tego co wiem, niektórzy używają po 2 wkłady, ale to wówczas koszt dobrego wkładu lub prefoldu bambusowego (a nawet drożej wychodzi). A te, jak wiadomo, są baaardzo chłonne.
    ehhh... no właśnie, wyliczyłam, że koszt pieluszki Milovia to 95,50zł. (kieszonka + 2 wkłady - L i M) to wychodzi więcej niż niejedna markowa pieluszka z USA.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów