Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Lol, widziałyście powód usunięcia fragmentu postu, który zawierał tę uroczą korespondencję między producentem a klientką:
    na stanowcze żądanie firmy??? Beda nas tu szantażować czy co? Moze jeszcze sądem postraszą? Porażka.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Będziemy w jednej celi siedzieć Ciekawe, czy klopik będzie, czy w pieluchy będziem walić określonej firmy, wyrażając tym samym swój do niej stosunek
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Będziemy w jednej celi siedzieć Ciekawe, czy klopik będzie, czy w pieluchy będziem walić określonej firmy, wyrażając tym samym swój do niej stosunek
    My będziemy walić w ich pieluchy, a oni nam na głowy, bo mniej więcej tyle jesteśmy warci jako klienci. Milovia przecież podbija Zachód, nie?

Chustofanka Awatar Syginek

Domyślnie

Załosne!

Nie trzeba bylo wypisywac takich rzeczy do klientki. A jak juz sie tak zrobilo to trzeba przeprosic i zyc dalej. I tyle w temacie, ze to mial byc zart. Jakby tak bylo, to by sie nie skonczylo na stanowczym zadaniu firmy...

Jak dla mnie porazka

Mowie o zachowaniu, nie o produkcie.

Ale macie racje, firma podbija zachod, WOW...

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ełropa, panie tego. Proponuję absolutną nowość na rynku - wkłady chłonne ze słomy wystającej z butów.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Ełropa, panie tego. Proponuję absolutną nowość na rynku - wkłady chłonne ze słomy wystającej z butów.
    OMG , kammik czyścisz mi monitor!
    Ale przynajmniej ekosreko nie?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

fantastyczny wątek. bardzo, bardzo pouczający
    to nie pierwsza firma, która ma zajefantastyczny PR

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Wątek mnie jednak przygnębia i jednocześnie napełnia ogromną wdzięcznością w stronę jednej z szyjących nosidła forumek.
    Nosidło przeszło przez rąk kilka, do mnie przyszło na pożyczki uszkodzone. Szyjąca foty obejrzała i powiedziała, że jeśli chcę, to mogę to łatwo samej naprawić (jak się szyje, to łatwo, jak się nie szyje, to Meksyk ). Wolałam wysłać do producentki. I wiecie co? Obejrzała, stwierdziła rodzaj uszkodzenia (ewidentnie po stronie użytkownika) i naprawiła, żeby cieszyło dalej. Na pewno poświęciła swój czas i materiały. Zyskała za to megazadowoloną klientkę.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta
    Wątek mnie jednak przygnębia i jednocześnie napełnia ogromną wdzięcznością w stronę jednej z szyjących nosidła forumek.
    Nosidło przeszło przez rąk kilka, do mnie przyszło na pożyczki uszkodzone. Szyjąca foty obejrzała i powiedziała, że jeśli chcę, to mogę to łatwo samej naprawić (jak się szyje, to łatwo, jak się nie szyje, to Meksyk ). Wolałam wysłać do producentki. I wiecie co? Obejrzała, stwierdziła rodzaj uszkodzenia (ewidentnie po stronie użytkownika) i naprawiła, żeby cieszyło dalej. Na pewno poświęciła swój czas i materiały. Zyskała za to megazadowoloną klientkę.
    to ja wnoszę o ujawnienie, kim jest producent z takim podejściem do klienta
    ku pamięci i dobremu przykładowi

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

ogarnij się!
    ludzie ciężką kasę za pomysły nowych produktów zgarniają, a ty tak za darmochę....

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Spoko loko, toż ja ich potem pozwę

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Spoko loko, toż ja ich potem pozwę
    I na tej słomie powieziesz? Jakoś tak klasyka mi się skojarzyła
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów