Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Oj, dzięki wielkie za tak szybkie odpowiedzi, jesteście kochane!Rozjaśniłyście mi w głowie, bardzo Wam dziękuję!
U nas będzie prawdopodobnie córeczka, a wagowo ciężko coś przewidzieć - teraz waży ok 400 g, bo to dopiero 5 miesiąc
W maju planuję kupić pieluszkowy zestaw, który w razie potrzeby będę uzupełniać, ale teraz próbuję jakoś to mniej więcej wszystko wyliczyć, ile co może kosztować... ech...
![]()
Moje małe Me już w drodze, przetestujemy, opiszemy![]()
A ja wkurzyłam się na małe me/ milovia jak nic.. i nie kupię już tam.
Kupiłam na bazarku pieluszkę ich produkcji, która teraz po kilku miesiącach jest do wyrzucenia- pul kompletnie rozwarstwiony.
Napisałam i dostałam odpowiedz, że nie uznają tego, nie dostanę nic, nawet głupiego rabatu, bo nie wiadomo jak pieluszka była traktowana , a poza tym jest "wiekowa:. ?Jestem ciekawa do ilu uznają reklamację ,a poza tym pieluszka była super traktowana..wrr...
No właśnie nie wiem, ale wychodzi na to, że 40stopni, 500 obrotów wirowania to już jest za duże obciążenie dla pieluszki, która nie jest z najnowszej edycji. A ja głupia myślałam, że pieluszki wielo są przeznaczone nie tylko dla jednego dziecka ...![]()
Jak mi się zniszczyła pielucha (PUL padł z niewiadomego powodu), to mi wymieniono... To było we wrześniu 2012. Tyle że dość nowa była i kupiona w sklepie, ale znajomej wymieniono taką z bazarku zdaje się, więc widocznie polityka firmy się zmieniła...
Uwielbiam. Na moje dlugie, chude dziecko b. fajnie pasuja w kroku, pupka jest zgrabna. W uzyciu intensywnym od 4 miesiecy- troszke sie polar skulowal, poza tym ok. Kieszonki z mikropolarem z wkladem XL uzywam czasem na noc, u nas starcza na jakies 6-8h. Pajacyk robi sie wtedy troche wilgotny, ale nie ma mowy o prawdziwym potopie. Kupy tez trzymaja w ryzach a w innych zdarzaly sie przecieki.
Tutejszy pediatra zachwycony wycinankami![]()
----
Młoda MMXII Młody MMXV