Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blafia Zobacz posta
    Także łączę się w bólu i dołączam do pytania:
    Kiedy będą w sklepie nowe wzory? Czy jest sens czekać czy wybrać coś z tych, które zostały?
    I ja też

Chustonoszka

Domyślnie

Też nie mogę się już doczekać. Chciałabym zakupić kieszonkę z mikropolarem na próbę. Coolmax i otulacze mamy z tej serii, więc z niecierpliwością czekamy na coś nowego

Chustonówka Awatar awersja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kieszonki MaleMe najbardziej mi przypadły do gustu. Pupka jest w nich zgrabna, nawet u mojego malucha - 3 i pół miesiąca, 6 kg. Póki co nie przeciekają mi. Wada? Za mało wzorów . Czekam na kolejne, żeby dokupić.

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

To naprawdę fajne pieluszki, u nas mają 5/5 (napisałam o nich tutaj), szkoda, że pojawiły się tak późno, w sensie jak miałam już kupione pieluchy dla Tomka. Jeśli będzie kiedyś nowy maluszek, to dostanie małe me na pewno Ja nie mam żadnych uwag, po prostu biorę w ciemno
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Małe Me są śliczne (to raz), mają mięciutki PUl (to dwa) i super miękką warstwę z coolmaxem od pupy (to trzy). Myślę, że byłyby super dla maluszków zupełnych. Ja kupiłam dopiero niedawno jak Leon miał już ponad rok i jakaś taka mała mi się ta pieluszka wydaje. Wkład M na wielkie sikanie roczniaka już też jest za mały niestety i chyba będę musiała cos dokładać. Ale to i tak jedna z ulubionych moich pieluszek!
    Szkoda tylko, że przesyłka taka droga, sama pieluszka z resztą w sumie też do tanich nie należy (dlatego pozwoliliśmy sobie na jedną)

Chustonówka Awatar Madzinka
    Miejscowość
    Ruda Śl.

Domyślnie

Mamy 2 pieluszki Małe me, jedną z mikropolarkiem drugą z coolmaxem, wzory łowickie. O tym, że są piękne pisać nie muszę, bo widać to gołym okiem. Natomiast muszę bardzo pochwalić nieprzemakalność pieluszek, mimo że używane z najzwyklejnym wkładem mikrofibrowym, dały radę 3 godziny i nic nie przeciekło. Pieluszka polarkowa rzeczywiście daje uczucie suchości, natomiast myślę, że coolmax będzie idealny na lato (a mamy przed sobą jeszcze wiele miesięcy pieluchowania). Na pupce prezentuje się ślicznie, mamy jeszcze sporo zapasu, a córka jest raczej pulpecikem. Polecamy!
    A tak wygląda na mojej 5-miesięcznej Gosi

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

właśnie rozstałam się z Waszą kieszonką polarową OS bowiem:
    - jest za mała na dziecko 18m i nieco za szczupła, polecam ją maluchom raczej
    - wkład XL jest nieco za wielki do niej i pieluszka moim zdaniem źle się układa z nim
    Otulacze lubię od Was bardzo ale wszystko powinno być nieco większe...
    A może zrobicie rozmiar XL dla starszaków?
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów