Też nie mogę się już doczekać. Chciałabym zakupić kieszonkę z mikropolarem na próbę. Coolmax i otulacze mamy z tej serii, więc z niecierpliwością czekamy na coś nowego![]()
To naprawdę fajne pieluszki, u nas mają 5/5 (napisałam o nich tutaj), szkoda, że pojawiły się tak późno, w sensie jak miałam już kupione pieluchy dla Tomka. Jeśli będzie kiedyś nowy maluszek, to dostanie małe me na pewnoJa nie mam żadnych uwag, po prostu biorę w ciemno
![]()
Małe Me są śliczne (to raz), mają mięciutki PUl (to dwa) i super miękką warstwę z coolmaxem od pupy (to trzy). Myślę, że byłyby super dla maluszków zupełnych. Ja kupiłam dopiero niedawno jak Leon miał już ponad rok i jakaś taka mała mi się ta pieluszka wydaje. Wkład M na wielkie sikanie roczniaka już też jest za mały niestety i chyba będę musiała cos dokładać. Ale to i tak jedna z ulubionych moich pieluszek!
Szkoda tylko, że przesyłka taka droga, sama pieluszka z resztą w sumie też do tanich nie należy (dlatego pozwoliliśmy sobie na jedną)![]()
Mamy 2 pieluszki Małe me, jedną z mikropolarkiem drugą z coolmaxem, wzory łowickie. O tym, że są piękne pisać nie muszę, bo widać to gołym okiem. Natomiast muszę bardzo pochwalić nieprzemakalność pieluszek, mimo że używane z najzwyklejnym wkładem mikrofibrowym, dały radę 3 godziny i nic nie przeciekło. Pieluszka polarkowa rzeczywiście daje uczucie suchości, natomiast myślę, że coolmax będzie idealny na lato (a mamy przed sobą jeszcze wiele miesięcy pieluchowania). Na pupce prezentuje się ślicznie, mamy jeszcze sporo zapasu, a córka jest raczej pulpecikem. Polecamy!
A tak wygląda na mojej 5-miesięcznej Gosi
![]()
właśnie rozstałam się z Waszą kieszonką polarową OS bowiem:
- jest za mała na dziecko 18m i nieco za szczupła, polecam ją maluchom raczej
- wkład XL jest nieco za wielki do niej i pieluszka moim zdaniem źle się układa z nim
Otulacze lubię od Was bardzo ale wszystko powinno być nieco większe...
A może zrobicie rozmiar XL dla starszaków?
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)