Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustonówka Awatar AlicjA
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Małe me

Ja dołączam się jedynie do opinii koleżanek powyżej. Zaczęłam od jednej kieszonki a obecnie mam już wszystkie wzory i jestem zachwycona. To moje ulubione pieluszki. Dobrze się dopasowują i nie przeciekają. Preferuję szczególnie teraz zimą wersję z mikro-polarkiem. Czekam na nowe wzory...pozdrawiam.

Chustofanka Awatar Mała Mi
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

NAJLEPSZE pieluszki z jakimi miałam do czynienia
    Zaczęłam od trzech otulaczy i używałam ich już przy noworodku. Synek wyglądał w nich świetnie, nie powiększały mu pupy, no i te cudowne wzory! Teraz mamy jeszcze 3 pieluchy z mikropolarem i jestem nimi zachwycona Co jakiś czas będę sobie sprawiać kolejne. Są to jedyne pieluszki i otulacze, które NIGDY nie przeciekły!
    Dziękuję producentowi za możliwość pieluchowania z prawdziwą przyjemnością

A tutaj mój szkrab w jednym z otulaczy:

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink

Próbowałam wstawić zdjęcie, ale się nie udało
    Ostatnio edytowane przez Mała Mi ; 14-12-2012 o 12:43

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To ja też napiszę Dzisiaj synek przespał mi 12 godzin (oby zdarzało się to już zawsze ) i bałam się rano zaglądnąć do śpiworka a tu co ? SUCHO Otulacz w sowy dał radę a z wkładów oj prawie kapało

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Ja też muszę napisać Spróbowałam Waszych pieluszek właściwie na końcu różnych testów, czego żałuję, bo chyba naprawdę są najlepsze z tych, które miałam.....i przyznam się szczerze, że odstraszała mnie cena...ale pokochałam miłością wielką zaczęłam od kieszonek z coolmaxem i mam ich kilka boskie są....mięciutkie, milutkie, nie robią wielkiej pupy i nie przeciekają teraz nabyłam też kieszonkę z mikropolarkiem i jeszcze czeka na test, ale już polarek mnie zachwyciła...takie milutki, inny niż w innych pieluszkach Naprawdę warto
    No i moje "proszące" pytanie...czy można liczyć na jakąś przedświąteczną promocję lub chociaż gratisową przesyłeczkę....
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

Chustomanka Awatar ifinoe
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

na razie mamy jedna kieszonkę Małe Me kupioną używaną na bazarku na próbę - i jestem zachwycona. Pieluszka jest niezawodna, świetnie się układa. Mam nadzieję, że uda mi się wysupłać fundusze na kolejne sztuki MM.
    Październikowa plepla 2007
    Październikowy przeszkodnik 2012

Domyślnie

My uwielbiamy wersję z polarkiem Jak mała była mała, to były trochę duże. Ale teraz super się noszą
    robię sobie odwyk

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Może jakaś mała świąteczna promocja dla chustoforum skoro wszyscy tak tutaj uwielbiają małe Me

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów