Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Z przyjemnością dzielę się wrażeniami
    Zaczęło się od jednej kieszonki "na próbę", bo przecież jest tyle dobrych opinii to trzeba spróbować ,a teraz mamy już wszystkie wzory z obecnej kolekcji
    Jestem zachwycona kieszonkami małe Me i otulaczami również ! Tośka zasnęła mi wczoraj o 17-nastej snem zimowym (cały dzień bez drzemki, marudna, wykończona- kolejne ząbki) i nie miałam serca jej budzić i przebierać , a w nocy z kolei byłam zbyt nieprzytomna by to uczynić rano spodziewałam się kompletnej powodzi .. a tu zaskoczenie :O 7:00 pieluszka delikatnie wilgotna przy nóżkach i tylko tyle, a wkłady ważyły sporo także jestem pełna podziwu dla konstrukcji poza tym są niesamowicie miękkie i bardzo podobają mi się zakładki w otulaczu, tego mi brakowało przy flipach, blueberry itp także czekam na nową kolekcję i udaję się na zakupy

Chustonówka Awatar AlicjA
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Małe me

Ja dołączam się jedynie do opinii koleżanek powyżej. Zaczęłam od jednej kieszonki a obecnie mam już wszystkie wzory i jestem zachwycona. To moje ulubione pieluszki. Dobrze się dopasowują i nie przeciekają. Preferuję szczególnie teraz zimą wersję z mikro-polarkiem. Czekam na nowe wzory...pozdrawiam.

Chustofanka Awatar Mała Mi
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

NAJLEPSZE pieluszki z jakimi miałam do czynienia
    Zaczęłam od trzech otulaczy i używałam ich już przy noworodku. Synek wyglądał w nich świetnie, nie powiększały mu pupy, no i te cudowne wzory! Teraz mamy jeszcze 3 pieluchy z mikropolarem i jestem nimi zachwycona Co jakiś czas będę sobie sprawiać kolejne. Są to jedyne pieluszki i otulacze, które NIGDY nie przeciekły!
    Dziękuję producentowi za możliwość pieluchowania z prawdziwą przyjemnością

A tutaj mój szkrab w jednym z otulaczy:

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink

Próbowałam wstawić zdjęcie, ale się nie udało
    Ostatnio edytowane przez Mała Mi ; 14-12-2012 o 12:43

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To ja też napiszę Dzisiaj synek przespał mi 12 godzin (oby zdarzało się to już zawsze ) i bałam się rano zaglądnąć do śpiworka a tu co ? SUCHO Otulacz w sowy dał radę a z wkładów oj prawie kapało

Chustomanka Awatar slomka81
    Miejscowość
    Jawiszowice

Domyślnie

Ja też muszę napisać Spróbowałam Waszych pieluszek właściwie na końcu różnych testów, czego żałuję, bo chyba naprawdę są najlepsze z tych, które miałam.....i przyznam się szczerze, że odstraszała mnie cena...ale pokochałam miłością wielką zaczęłam od kieszonek z coolmaxem i mam ich kilka boskie są....mięciutkie, milutkie, nie robią wielkiej pupy i nie przeciekają teraz nabyłam też kieszonkę z mikropolarkiem i jeszcze czeka na test, ale już polarek mnie zachwyciła...takie milutki, inny niż w innych pieluszkach Naprawdę warto
    No i moje "proszące" pytanie...czy można liczyć na jakąś przedświąteczną promocję lub chociaż gratisową przesyłeczkę....
    Marta mama Werci (9lat), Juli (5 lat) i Kubusia (marzec 2017....)...spełnionych marzeń
    .....bo jest w nas miłość czasem...o jakiej się nie śniło....

Chustomanka Awatar ifinoe
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

na razie mamy jedna kieszonkę Małe Me kupioną używaną na bazarku na próbę - i jestem zachwycona. Pieluszka jest niezawodna, świetnie się układa. Mam nadzieję, że uda mi się wysupłać fundusze na kolejne sztuki MM.
    Październikowa plepla 2007
    Październikowy przeszkodnik 2012

Domyślnie

My uwielbiamy wersję z polarkiem Jak mała była mała, to były trochę duże. Ale teraz super się noszą
    robię sobie odwyk

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów