Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

Ja również w tym tygodniu po raz pierwszy używałam pieluszek MaleMe, tyle że z mikropolarkiem. Póki co rewelacja. Bardzo piękne wzory, super się układają, przecieków brak Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Jak mi fundusze pozwolą to byćmoże jeszcze się skuszę na coś

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Co do zaciągnięć na coolmaxie, to u mnie też się pojawiły już po pierwszym praniu, ale ja wiruję na 1200. Na szczęście w użytkowaniu to nie przeszkadza.

Chustomanka Awatar Selene
    Miejscowość
    Wrocław i okolice

Domyślnie

i ja napiszę, co myślę, przetestowawszy dwie kieszonki z coolmaxem na pupie Dziecia:
    jedyna ich wada to cena, poza tym są genialne. Zgrabne, ładne, i trzymają na mur beton. Raz Młody tak mocno zasnął wieczorem, że nie udało mi się go przewinąć na noc, rano spodziewałam się przemoczonego łózka, a tu... suche ubranko, ciężko mi było uwierzyć, że jden wkład (mam L) wytrzymał tak długo. Materiał nawet nie był wilgotny przy nóżkach. WOW!
    Całość schnie super szybko, ładnie się dopiera. PUL mięciutki, no fajne pieluszki i tyle
    Uczę zarządzania śmiechem i skutecznej radości facebook.com/InstruktorkaSmiechu / Matka-Polka-chustonoszka Starszak II 2012 i Młoda XII 2014

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

U nas też są to najlepsze pieluszki. Szkoda, że wcześniej o nich nie wiedziałam, bo przeszłabym przez te wszystkie testowania. Świetnie się układają na pupie, pul mięciutki, wzory oszołamiające i oryginalne. Wkłady również mieciutkie, dość szybko schnące w porównaniu z wkładami innych firm, no i super chłonne. Tylko ta cena... jakby w cenę za kieszonkę mógłby być wliczony choć 1 wkład.... Jak uda mi się, wstawię zdjęcie Hanny w pieluszce.

Aaa, i z niecierpliwością czekamy na nowe wzory

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

oj, male me sa piekne. cudeczka takie. aktualnie w ofercie urzekaja mnie jelonki. ogolnie duzo jelonkow wszedzie ostatnio.. urzekajacych, niestety

a zamowienie u mikolaja juz jest. tego babciowego

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Z przyjemnością dzielę się wrażeniami
    Zaczęło się od jednej kieszonki "na próbę", bo przecież jest tyle dobrych opinii to trzeba spróbować ,a teraz mamy już wszystkie wzory z obecnej kolekcji
    Jestem zachwycona kieszonkami małe Me i otulaczami również ! Tośka zasnęła mi wczoraj o 17-nastej snem zimowym (cały dzień bez drzemki, marudna, wykończona- kolejne ząbki) i nie miałam serca jej budzić i przebierać , a w nocy z kolei byłam zbyt nieprzytomna by to uczynić rano spodziewałam się kompletnej powodzi .. a tu zaskoczenie :O 7:00 pieluszka delikatnie wilgotna przy nóżkach i tylko tyle, a wkłady ważyły sporo także jestem pełna podziwu dla konstrukcji poza tym są niesamowicie miękkie i bardzo podobają mi się zakładki w otulaczu, tego mi brakowało przy flipach, blueberry itp także czekam na nową kolekcję i udaję się na zakupy

Chustonówka Awatar AlicjA
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Małe me

Ja dołączam się jedynie do opinii koleżanek powyżej. Zaczęłam od jednej kieszonki a obecnie mam już wszystkie wzory i jestem zachwycona. To moje ulubione pieluszki. Dobrze się dopasowują i nie przeciekają. Preferuję szczególnie teraz zimą wersję z mikro-polarkiem. Czekam na nowe wzory...pozdrawiam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów