Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Domyślnie nowe, powiększone wkłady

Od ponad miesiąca używam nowych, dłużyszych wkładów Małe Me. Są super! Stosujemy je do różnych kieszonek i świetnie sprawdzają się nawet z tymi, które popadły już w moją niełaskę....
    Mój synek ma 4,5 miesiąca i prawie 6 kg, no i niezły z niego strażak - sika, sika i sika
    Duzy wkład stosujemy z kieszonką na noc. Pierwsze spanie to 19-2.30 - i nie ma przecieków. Ostatnio nawet, zdażył się "wypadek" - tata został z synkiem na noc i zapomniał zmienić pieluszki... o 5.30 spodziewając się powodzi zastałam zero przecieków
    przystępna cena i świetna chłonność - polecamy baaaaaardzo!!!!

Domyślnie

Kasiu, kiedy będą nowe pieluszki??? w sklepie pustki....

Domyślnie

jakby co, to ja tam systematycznie zaglądam

Chustonówka

Domyślnie

Ja zaglądam trzy razy dziennie i przebieram nogami. Już te woreczki z pierwszej strony znam na pamięć

Chustomanka Awatar carissima
    Miejscowość
    Oborniki Śl

Domyślnie

OMG jakie piękne te wzory!!!

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Zakupiłam dziś na targach MałeMe w Tajemnicze sowy...
    nie żebym potrzebowała nastepnej pieluszki, nie potzrebuję juz od jakiś 10 wstecz..ale Małe Me są takie urokliwe.

Lecimy do pralki itp, mam nadzieję ,ze okażą sie tak użytkowe jak piękne
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustonówka

Domyślnie

pieluchy sa super, ale już przestałam wierzyć , że starczaja na wiecej niż jedno dziecko, i po tym jak mi się rozpadło kilka w praniu przestałam do nich podchodzic kolekcjonersko, szkoda mi kasy

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółwik Zobacz posta
    pieluchy sa super, ale już przestałam wierzyć , że starczaja na wiecej niż jedno dziecko, i po tym jak mi się rozpadło kilka w praniu przestałam do nich podchodzic kolekcjonersko, szkoda mi kasy
    Pielucha pieluszce nie jest równa. Jedne są uszyte z lepszych materiałóq inne z gorszych. Ja po pół roku intensywnego używania kieszonek małe me wciąż jestem pod wrażeniem bieli mikrofibrowych wkładów i tego że mikropolarek się nie skulkował. Jestem pewna, że kolejnemu maluszkowi też posłużą bez zarzutu. Co najważniejsze kolorowe na druki się nie sprały mimo, że zawsze piorę w 60stopniach i często z mydełkiem wybielającym IV.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów