Mam pieluszkę Małe Me z coolmaxem i jestem bardzo zadowolonaNa 5,5 kg córeczce leży bardzo ładnie, nie robi wielkiej pupy, chyba żadna kieszonka one size z tych które mamy nie daje tak fajnego efektu. W pasie daje się dobrze dopasować, przy nóżkach przylega, ale nie obciska. Coolmax jest fajny, wydaje się dobrą opcją na lato - nie grzeje i nie pogrubia całości jak polarek. Wkładki mięciutkie, n temat chłonności się nie wypowiem, bo na razie ile razy zakładałam Małej pieluszkę, tyle razy zaraz była kupa i trzeba było przebierać nim wkładka nasiąknęła
![]()

Na 5,5 kg córeczce leży bardzo ładnie, nie robi wielkiej pupy, chyba żadna kieszonka one size z tych które mamy nie daje tak fajnego efektu. W pasie daje się dobrze dopasować, przy nóżkach przylega, ale nie obciska. Coolmax jest fajny, wydaje się dobrą opcją na lato - nie grzeje i nie pogrubia całości jak polarek. Wkładki mięciutkie, n temat chłonności się nie wypowiem, bo na razie ile razy zakładałam Małej pieluszkę, tyle razy zaraz była kupa i trzeba było przebierać nim wkładka nasiąknęła
Odpowiedz z cytatem