Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klucha Zobacz posta
    pewnie chcą podbić rynki zagraniczne i zrobili wzór "światowy" z angielskimi napisami. Kto w np. Niemczech założyłby dziecku pieluszkę z napisami po polsku?
    zgadza się, nawet facebooka prowadzą po angielsku. Wszystko super, mogą mieć taką koncepcję marketingową, tylko po co podkreślają w takim razie "polskie" pochodzenie pieluszki?, że wszystkie materiały do produkcji są polskich producentów?

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    zgadza się, nawet facebooka prowadzą po angielsku. Wszystko super, mogą mieć taką koncepcję marketingową, tylko po co podkreślają w takim razie "polskie" pochodzenie pieluszki?, że wszystkie materiały do produkcji są polskich producentów?
    bo pewnie "polskie" znaczy lepiej niż "chińskie"?

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ale przyznam, ze totalnym nieporozumieniem sa wzory "feel the nature" w kolorze plyty wiorowej i love&roses Przy nich powielany (nieoryginalny) Bam Boom wydaje sie super duper pieknym wzorkiem.
    Toopy & Binoo

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    Ale przyznam, ze totalnym nieporozumieniem sa wzory "feel the nature" w kolorze plyty wiorowej i love&roses Przy nich powielany (nieoryginalny) Bam Boom wydaje sie super duper pieknym wzorkiem.
    wiesz, ja myślę,że tymi wzorami chcieli się wbić w niszę,trafić do nowoczesnych mam glamour, które od pierwszych dni życia swoich dzieci chciałyby żeby były raczej mało dziecięce. Przyznam,że do mnie te nowsze wzory średnio przemawiają, gąski mi się podobają, bo kojarzą mi się z sielankowym dzieciństwem.
    Co do płyty wiorowej to się zgodzę,jakaś słoma czy co...

Lauren
    Guest

Domyślnie

tak patrzę jeszcze na te wzory na stronce Milovii i stwierdzam,że te króle są paskudne jak noc listopadowa.

Chustomanka

Domyślnie

no to pojechałyście może jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest

Lauren
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    no to pojechałyście może jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest
    no te króle to są wyjątkowo nieciekawe, jakieś takie nie wiadomo co..., a gąski mi osobiście się podobają

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No własnie eh ....A te balony, pieski, strazacy, dino ....i piratki!!!! http://www.spoonflower.com/fabric/3842009 są niebo lepsze, niz serca na słomie i napis love .... to na chmurach, to z rozami...
    Toopy & Binoo

Chustomanka

Domyślnie

a dla mnie skandynawskie wzory

Chustoholiczka

Domyślnie

Byłam dziś w przychodni: duży plakat promujący szczepienie p-ko pneumokokom (chyba), a na nim dziecko w pieluszce Milovii, wzór komiks....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów