Ale przyznam, ze totalnym nieporozumieniem sa wzory "feel the nature" w kolorze plyty wiorowej i love&rosesPrzy nich powielany (nieoryginalny) Bam Boom wydaje sie super duper pieknym wzorkiem.
Toopy& Binoo
wiesz, ja myślę,że tymi wzorami chcieli się wbić w niszę,trafić do nowoczesnych mam glamour, które od pierwszych dni życia swoich dzieci chciałyby żeby były raczej mało dziecięce. Przyznam,że do mnie te nowsze wzory średnio przemawiają, gąski mi się podobają, bo kojarzą mi się z sielankowym dzieciństwem.
Co do płyty wiorowej to się zgodzę,jakaś słoma czy co...
tak patrzę jeszcze na te wzory na stronce Milovii i stwierdzam,że te króle są paskudne jak noc listopadowa.
no to pojechałyściemoże jakąś fototapetę im podrzucić ? ale cel chyba osiągnęli...zainteresowanie jest
![]()
No własnieeh ....A te balony, pieski, strazacy, dino ....i piratki!!!! http://www.spoonflower.com/fabric/3842009 są niebo lepsze, niz serca na słomie i napis love .... to na chmurach, to z rozami...
Toopy& Binoo
a dla mnie skandynawskie wzory![]()
Byłam dziś w przychodni: duży plakat promujący szczepienie p-ko pneumokokom (chyba), a na nim dziecko w pieluszce Milovii, wzór komiks....