Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margolcia Zobacz posta
    My pieluszek Milovia używamy i nigdy nie mieliśmy z nimi kłopotu. Z obsługi i kontaktu z klientem również zawsze byłam zadowolona. Uważam, że cytat wyrwany z kontekstu i jeżdżenie po całej firmie, mając za argument jedną opinię, to czysta złośliwość. Każda firma ma inną strategię, inny target i inne podejście do klienta. Mnóstwo firm daję gwarancję tylko na pierwszego właściciela i nie ma mowy o uznaniu gwarancji przy odkupionym produkcie, nawet jesli ma się dowód zakupu. Milovia ma świetne pieluszki i uczciwą strategię. Możemy sobie wybrać, czy chcemy korzystać z oferty tej firmy, czy nie. Ale naprawdę nie ma potrzeby oczerniania ludzi, których się wcale nie zna, i obrażać całą firmę!
    Jestem zaintrygowana. Skąd firma ma wiedzieć, kto kupił produkt, jeśli klient dysponuje paragonem? Od kiedy paragony są imienne?

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Jestem zaintrygowana. Skąd firma ma wiedzieć, kto kupił produkt, jeśli klient dysponuje paragonem? Od kiedy paragony są imienne?
    Wielki Brat wie wszystko!

demona
    Guest

Domyślnie

Jak to skąd - nieustannie śledzi forum, zeby a) znac historię każdej pieluszki, b) interweniować u modów w przypadku negatywnych opinii o tychże

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Jak to skąd - nieustannie śledzi forum, zeby a) znac historię każdej pieluszki, b) interweniować u modów w przypadku negatywnych opinii o tychże

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Napisałam "dowodem zakupu", nie paragonem. Jeśli klient ma paragon, często nie da się sprawdzić, czy towar jest odkupiony. Wielu klientów jednak nie zna warunków gwarancji i na starcie mówią, że odkupili niemal nowy towar od kogoś i nie działa. Wiele firm daje imienną gwarancję niezaleznie od paragonu. Dotyczy to np. sprzętów elektronicznych: telefony, głośniki (ta branża akurat jest mi bliska). W gwarancji stoi, że obejmuje tylko pierwszego właściciela oraz jego imię i nazwisko.
    Ostatnio edytowane przez margolcia ; 01-04-2013 o 21:02

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów