Pokaż wyniki od 181 do 200 z 556

Wątek: MałeMe (aktualnie Milovia)

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta
    nie wiem dokładnie bo kupowałam na bazarku, ale podobno początki.
    Nie ważne.. nie zajmuję się już tym.. jest wielu innych super producentów , a jeżeli ktoś mi pisze w mailu:
    [...]
    no to sorry..
    O jej, tak Ci napisali - nieładnie, jakiś niesmak to we mnie wzbudziło.

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Mam nadzieje, ze Milovia nie planuje podbijania zachodnich rynkow, bo z takim customer service daleko nie zajada.
    Właśnie podbijają, może dlatego rodzimy rynek przestaje być wart dbania o niego.

Mimo wszystko mam mieszane uczucia, moim zdaniem nie musieli uznać reklamacji, ale bardzo elegancko byłoby gdyby to jednak zrobili. Zgadzam się z Pat ze swój towar bez problemu powinni rozpoznać, ale jak daleko ma iść ta rękojmia? Dożywotnia gwarancja, na pieluchę bez dowodu zakupu... Z drugiej strony skoro Pan na forum zagląda, to wie, że smrodek poszedł w eter - i to taka krótkowzroczna polityka, bo mogli agacie89 dać rabat na kolejny zakup, albo jakiś niewielki gratisik,ona byłaby usatysfakcjonowana, ich by to niewiele kosztowało, i nie wzbudziliby niesmaku u części swych klientów.
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 28-03-2013 o 14:50 Powód: ujawniono fragment prywatnej korespondencji - niezgodne z regulaminem

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów