no potwór z loch ness jak nic
kolory ładne ma![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
śliczna jest.
syn i córka: I.2003, córka: IX.2005, syn: IX.2008
Zupełnie do mnie nie przemawia, ani kolor, ani wzór, nic sie nie dzieje na tej chuście![]()
Mnie też ten wzór nie powala na kolana, no i zdecydowanie kolory nie moje, ale ciekawa jestem fotek w akcji i wrażeń z noszenia![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Może i ładna, ale dla mnie bladawa jednak. Pościel bym taką chciała, ale chusty już nie-za delikatna. Lubię bardziej zdecydowane kolory
A jak nosi?
Hihihi, mnie też skojarzyła się pościelowo..., tyle, że ja chętnie bym w niej oddała się objęcia Morfeusza (i nie tylko jego).
delikatna - na lato bedzie idealna![]()
wzór nie mój bo ja ze wszystkich gadzin tylko gekony lubie![]()
ślicznataka delikatna..
Fajna może być po zamotaniu, ciekawa jestem bardzo
gekony brrrr!
2 + 7 (2005-2018)
Razem z Pancy przyszło do mnie Jezioro.
Chusta dość sztywna,ale to jest ok.Jeszcze jej nie prałam.Chciałabym ją trochę obronić ,bo wygląda bardzo ładnie i elegancko jak na chustę z lnem,jasna strona jest bardzo piękna (taki kremowo-beżowy kolor).A niebieski to kolor jasnego dżinsu.Troszkę się na włóknach znam i mószę pochwalić Nati, bo Len i Jedwab,których używają są naprawdę dobre jakościowo i tak pięknie pachną . Chusta mi się podoba jest delikatna i taka ma być ,żaden wzór nie przebije Pancy a wzór łabędzi troszkę taki sztywny i płaski ale dla dzidzi przyjemny.
Mószę przynać,że mimo takich perypeti z firmą Nati i tu mósze powiedzieć,że jako firma nie bardzo profesjonalne zarządzanie to jakość super ,piękne są te chusty a PANCY jedwabne to cudo i chyba nigdy się jej nie pozbęde (perełka) to produkty Nati są naprawdę dobre jakościowo .
![]()
Obiecuję dziewczyny zdjęcia w akcji w późniejszym terminie