-
Chustomanka
-
-
Chusteryczka
-
Chustonoszka
-
Chusteryczka
u mnie tak samo, dużo więcej wydałam, niż zamierzałam, ale nie żałuję wcale, i mi pampersy nie zawalają całego śmietnika
na noc muszę się pampkiem podratować, ale tylko dlatego, że córa pije dużo mleka(no nie wiem co z tym zrobić
) i formowankę założoną do spania zmieniam w nocy na pampka
ale w dzień szalejemy z kieszonkami aż miło, uwielbiam zmieniać i wybierać którą teraz założymy
z wkładów też polecam bambusowe, a prefoldów nie miałam, może czas wypróbować? mikrofibra też ma swoje zalety, szybko schnie i jak się ma dużo kieszonek to w domku można częściej zmieniać
-
Chusteryczka
-
Chustonoszka
Najfajniejsze- ręczniki kokosi do formowanek z kieszonką na dzień plus dodatkowo bambusowy wkład, wyjście wkład węglowo-bambusowy plus mikrofibra. Wkłady węglowo-bambusowe posiadam z pupus i ecobambino , mikrofibra no name z allegro, wkłady bambusowe takie dodatkowe trzywarstwowe z allegro no name i nie śmiertelna i niezastąpiona tetra lux oczywiście allegro. Z racji tego że w kieszonkę można wsadzić prawie wszystko nie wydaję na jeden wkład więcej niż 13 zł (raczej mieszczę się w mniej niż 10 zł), gdyż chłonność można regulować dowolnie mając przynajmniej trzy różne rodzaje wkładów o różnej chłonności. Tyle się nauczyłam pieluchując ortodoksyjnie wielo od 4,5 m-ca.
Uprawnienia umieszczania postów