Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Domyślnie

Floriss, a może do Stu Pociech byś w czwartek przyszła?

Chustonówka Awatar floriss

Domyślnie

chętnie, ale gdzie to jest i w który czwartek i o której? La Loba proszę o więcej informacji i dziękuję za szybką odpowiedźpozdr

Domyślnie

Znalazłam informacje o czwartkowych spotkaniach, ale niestety pracuję właśnie od 10 do 14, więc w tych godzinach będzie ciężko, chyba że.........zrobię sobie wolne a trzeba się wcześniej zapowiadać, zapisywać, umawiać?

Domyślnie

nic nie trzeba!
    tylko mieć 10 zł na wejście (za chleb, masło i herbate, ktore są tam dla wszystkich bez organiczeń), no i jakies cieple skarpety czy kapcie, bo bez butów się chodzi.

Domyślnie

Super!!! Dziękuję

Domyślnie

paskowka jestem bardzo zdeterminowana, więc bardzo chętnie się z Tobą spotkam w sobotę. Napisz mi jeszcze, o której godzinie się spotykacie? a i jeszcze pytanie mojego męża, który mnie podwiezie: czy można się gdzieś w pobliżu napić kawy?

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Floris, piszę priva, podam ci tam namiary

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez floriss Zobacz posta
    Znalazłam informacje o czwartkowych spotkaniach, ale niestety pracuję właśnie od 10 do 14, więc w tych godzinach będzie ciężko, chyba że.........zrobię sobie wolne a trzeba się wcześniej zapowiadać, zapisywać, umawiać?
    Floris, jakbys chciała to w sobotę na Bemowie w Bajkolandii spotyka się Bielański Klub Mam, spotkania są za darmo. Nie są to oczywiście spotkania chustowe, ale będę ja z kilkoma chustami, bo umówiłam się z koleżanką właśnie na przeszkolenie i pokazanie chust. Jak masz ochotę to zapraszam Bajkolandia ul Powstańców Slaskich http://www.bajkolandia.pl/lokalizacja_1.html

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów