no i szkoda zescie na targi nei dojechali
metrem w poniedziałek do Kalimby się wybierzcie![]()
Echhh no nie wiedzialam ze targi były![]()
Kurcze ta Kalimba daleko... Ale dzieki ogromne za inforacje o takim miejscu! moze mi sie uda w poniedziałek pojechac. Ostatnio moje dziecko jest "nie za łatwe" w obsłudze i nagle przestał mu sie wózek podobać. Echh dzisiejszy spacer znow sie skoczył olbrzymim płaczem, wiec do domku wracałam z małym na ręku, drugą pchałam wózek. Stąd wlasnie pomysł chustyOd tygodnia każde wyjscie to dla mnie stres
![]()
Hej kobietki, potrzebuję doświadczonej mamy z Ursynowa (również z okolic metra Ursynów, dokładnie z ulicy Koncertowej), która pomoże mi nauczyć się wiązać elastyka Babylonię. Córeczka Hania ma obecnie 6 tygodni i waży około 5,5 kg. Będę wdzięczna za pomoc![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Kurcze mam niestety w tym czasie kontrolę u ginekologa na drugim końcu Warszawy, ale bardzo dziękuję za pomoc, może uda się innym razem.
Dziewczyny nie ma tu więcej chustomam z Ursynowa, które mogą mi pomóc? W ogóle mi to wiązanie nie wychodzi, a czytając was mam ogromną ochotę się tego nauczyć i sprawić mojej Hani trochę frajdy.![]()
Witam!
jestem mamą trzymiesięcznego chłopca, co bardzo lubi zwiedzać świat na moich rękach. Dodatkowo bardzo ciężko znosi pozycję leżącą, więc ja już się poddajęPotrzebuję wolnych rąk, a jednocześnie móc być blisko mej pociechy. Jestem poważnie zagubiona w świecie chustowym i potrzebuję mamy (z Warszawy - Mokotów lub okolice), która pomoże mi się w nim odnaleźć
. Dodam, że nie posiadam jeszcze żadnej chusty, bo nie mam pojęcia którą wybrać i to nie ze względu na wygląd, ale funkcjonalność. Chciałabym po prostu wypróbować kilka rodzajów zanim się zdecyduję. Cierpliwie czekam na pomoc i pozdrawiam!
![]()
Floriss, a może do Stu Pociech byś w czwartek przyszła?