Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

no i szkoda zescie na targi nei dojechali
    metrem w poniedziałek do Kalimby się wybierzcie

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Echhh no nie wiedzialam ze targi były
    Kurcze ta Kalimba daleko... Ale dzieki ogromne za inforacje o takim miejscu! moze mi sie uda w poniedziałek pojechac. Ostatnio moje dziecko jest "nie za łatwe" w obsłudze i nagle przestał mu sie wózek podobać. Echh dzisiejszy spacer znow sie skoczył olbrzymim płaczem, wiec do domku wracałam z małym na ręku, drugą pchałam wózek. Stąd wlasnie pomysł chusty Od tygodnia każde wyjscie to dla mnie stres

Smile

Hej kobietki, potrzebuję doświadczonej mamy z Ursynowa (również z okolic metra Ursynów, dokładnie z ulicy Koncertowej), która pomoże mi nauczyć się wiązać elastyka Babylonię. Córeczka Hania ma obecnie 6 tygodni i waży około 5,5 kg. Będę wdzięczna za pomoc

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toreadorka Zobacz posta
    Hej kobietki, potrzebuję doświadczonej mamy z Ursynowa (również z okolic metra Ursynów, dokładnie z ulicy Koncertowej), która pomoże mi nauczyć się wiązać elastyka Babylonię. Córeczka Hania ma obecnie 6 tygodni i waży około 5,5 kg. Będę wdzięczna za pomoc
    Toreadorko - jeśli nikogo do tej pory nie znalazłaś to ja będę na Ursynowie 19.10 na Al. KEN w Lux Medzie i możemy sie tam umówić to ci pokazę co i jak. Tylko tak ok. 17.45-18.00 dopiero będę?

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Toreadorko - jeśli nikogo do tej pory nie znalazłaś to ja będę na Ursynowie 19.10 na Al. KEN w Lux Medzie i możemy sie tam umówić to ci pokazę co i jak. Tylko tak ok. 17.45-18.00 dopiero będę?
    Kurcze mam niestety w tym czasie kontrolę u ginekologa na drugim końcu Warszawy , ale bardzo dziękuję za pomoc, może uda się innym razem.

Dziewczyny nie ma tu więcej chustomam z Ursynowa, które mogą mi pomóc? W ogóle mi to wiązanie nie wychodzi, a czytając was mam ogromną ochotę się tego nauczyć i sprawić mojej Hani trochę frajdy.

Chustonówka Awatar floriss

Domyślnie

Witam!
    jestem mamą trzymiesięcznego chłopca, co bardzo lubi zwiedzać świat na moich rękach. Dodatkowo bardzo ciężko znosi pozycję leżącą, więc ja już się poddajęPotrzebuję wolnych rąk, a jednocześnie móc być blisko mej pociechy. Jestem poważnie zagubiona w świecie chustowym i potrzebuję mamy (z Warszawy - Mokotów lub okolice), która pomoże mi się w nim odnaleźć. Dodam, że nie posiadam jeszcze żadnej chusty, bo nie mam pojęcia którą wybrać i to nie ze względu na wygląd, ale funkcjonalność. Chciałabym po prostu wypróbować kilka rodzajów zanim się zdecyduję. Cierpliwie czekam na pomoc i pozdrawiam!

Domyślnie

Floriss, a może do Stu Pociech byś w czwartek przyszła?

Uprawnienia umieszczania postów