notalent, z Woli i tamtych okolic to dużo chustujących, na pewno kogoś znajdziesz
tak na szybko to wiem, że w Kalimbie na Żoliborzu są spotkania klubu kangura w środy o 13:30 bodajże, tam na pewno chętnie podszkolą i doradzą![]()
A może wpadnij na Bliskie Spotkania w Stu Pociechach za tydzień? Tam też jest doradczyni, pomoże
Ja kieszonkę mogę pokazać, ale na plecach nie czuję się dość kompetentna, żeby szkolić, a w kółkowej też mi różnie wychodziło![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
czy znajdę pomocną mamę z Warszawy z okolic Ursusa, Włoch bądź najbliższych okolic? potrzebuje rozmowy na temat właściwego noszenia dziecka w Manduce, będę zobowiązana za pomoc![]()
Moje Drogie ! Potrzebuję przymierzyć z moim brzdącem nosidełko TULA.Jestem z Ursynowa, czy któraś użyczy u siebie w domu na 5 minut?![]()
jeśli nikt Ci nie odpowie to polecam wątek: http://www.chusty.info/forum/showthr...aduchy-od-1073 - zazwyczaj ktoś z Tulą jest i na pewno Ci da przymierzyć![]()
hej
idziemy na wesele 7.06 i chciałabym się w tydzień nauczyć kółkowej. Mam plan wypożyczyć jedwabną vombati na tę okazję, ale nigdy nie miałam kółkowej i nie wiem czy ogarnę. Mieszkam na pradze pd do centrum lub pociech dojadę. Będę wdzięczna za pomoc w przyszłym tygodniu.
turkusowa
mogę pomóc, też jestem z pragi pld, jak jeszcze jestes chętna, zapraszam na pw
Dziewczyny, jutro na Kangurach w Kalimbie (albo w poniedziałek w 100 Pociechach na pogotowiu chustowym - Bliskie spotkania) można przymierzyć wszystko, tylko trzeba, tylko musicie złożyć wcześniej zapotrzebowanie.
Turkusowa jutro mogę wziąć kółkową do Kalimby.