Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

notalent, z Woli i tamtych okolic to dużo chustujących, na pewno kogoś znajdziesz
    tak na szybko to wiem, że w Kalimbie na Żoliborzu są spotkania klubu kangura w środy o 13:30 bodajże, tam na pewno chętnie podszkolą i doradzą

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

A może wpadnij na Bliskie Spotkania w Stu Pociechach za tydzień? Tam też jest doradczyni, pomoże
    Ja kieszonkę mogę pokazać, ale na plecach nie czuję się dość kompetentna, żeby szkolić, a w kółkowej też mi różnie wychodziło

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    notalent, z Woli i tamtych okolic to dużo chustujących, na pewno kogoś znajdziesz
    tak na szybko to wiem, że w Kalimbie na Żoliborzu są spotkania klubu kangura w środy o 13:30 bodajże, tam na pewno chętnie podszkolą i doradzą
    W Kalimbie są jeszcze te spotkania? Myślałam, że ona sprzedana, że tam jakieś zmiany są?

Chustonówka
    Miejscowość
    warszawa włochy

Domyślnie

czy znajdę pomocną mamę z Warszawy z okolic Ursusa, Włoch bądź najbliższych okolic? potrzebuje rozmowy na temat właściwego noszenia dziecka w Manduce, będę zobowiązana za pomoc

Chustonówka

Domyślnie

Moje Drogie ! Potrzebuję przymierzyć z moim brzdącem nosidełko TULA.Jestem z Ursynowa, czy któraś użyczy u siebie w domu na 5 minut?

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Feliosal Zobacz posta
    Moje Drogie ! Potrzebuję przymierzyć z moim brzdącem nosidełko TULA.Jestem z Ursynowa, czy któraś użyczy u siebie w domu na 5 minut?
    jeśli nikt Ci nie odpowie to polecam wątek: http://www.chusty.info/forum/showthr...aduchy-od-1073 - zazwyczaj ktoś z Tulą jest i na pewno Ci da przymierzyć

Domyślnie

hej
    idziemy na wesele 7.06 i chciałabym się w tydzień nauczyć kółkowej. Mam plan wypożyczyć jedwabną vombati na tę okazję, ale nigdy nie miałam kółkowej i nie wiem czy ogarnę. Mieszkam na pradze pd do centrum lub pociech dojadę. Będę wdzięczna za pomoc w przyszłym tygodniu.

Chustofanka Awatar cathleen
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

turkusowa
    mogę pomóc, też jestem z pragi pld, jak jeszcze jestes chętna, zapraszam na pw

Chusteryczka Awatar maroussia
    Miejscowość
    Warszawa - Wesoła

Domyślnie

Dziewczyny, jutro na Kangurach w Kalimbie (albo w poniedziałek w 100 Pociechach na pogotowiu chustowym - Bliskie spotkania) można przymierzyć wszystko, tylko trzeba, tylko musicie złożyć wcześniej zapotrzebowanie.
    Turkusowa jutro mogę wziąć kółkową do Kalimby.

Chustofanka Awatar ciocia_wiedzma
    Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroussia Zobacz posta
    albo w poniedziałek w 100 Pociechach na pogotowiu chustowym - Bliskie spotkania
    Na bliskie spotkania trzeba się zapisać, czy można tak po prostu z ulicy?

Uprawnienia umieszczania postów