Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa- Gocław

Domyślnie

Witam wszystkie warszawskie chustomamy, potrzebuję pomocy w nauce chustonoszenia, miesiąc temu urodziłam córcię w 27 tygodniu ciąży, prawdopodobnie mała wyjdzie do domu jak osiągnie 2 kilo i nauczy sie "samodzielnie" jeść , nie ma obecnie żadnych problemów ze zdrowiem, chciałabym przed jej powrotem do domu nauczyć się jak nosić, jak wiązanie jest najlepsze, jaka chusta najlepsza na początek dla takiego malucha i niedoświadczonej mamy, rozważam elastyczną lub tknaną, jakie inne warunki musi spełniać taka chusta, żeby można było w niej bezpiecznie nosić, koleżanka która nosi swoje dzieci od wielu lat( jedno z jej dzieci też jest wcześniakiem i obecnie jest noszone) poradziła mi żeby szukać chusty o szerokości 45 cm, bo wszystkie standardowe mają 70 a takie sie dla wczesniaka nie nadaja, czy ktoś wie gdzie można dostać taką chustę?
    Szukam pomocy osoby z certyfikatem i doświadczeniem, bo sytuację mam dosyć wyjątkową, mieszkam na Gocławiu, ale dojadę w każde inne miejsce w Warszawie jeśli tylko któraś z Was wyrazi chęć pomocy, byłabym bardzo wdzięczna...

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doreczja82 Zobacz posta
    Witam wszystkie warszawskie chustomamy, potrzebuję pomocy w nauce chustonoszenia, miesiąc temu urodziłam córcię w 27 tygodniu ciąży, prawdopodobnie mała wyjdzie do domu jak osiągnie 2 kilo i nauczy sie "samodzielnie" jeść , nie ma obecnie żadnych problemów ze zdrowiem, chciałabym przed jej powrotem do domu nauczyć się jak nosić, jak wiązanie jest najlepsze, jaka chusta najlepsza na początek dla takiego malucha i niedoświadczonej mamy, rozważam elastyczną lub tknaną, jakie inne warunki musi spełniać taka chusta, żeby można było w niej bezpiecznie nosić, koleżanka która nosi swoje dzieci od wielu lat( jedno z jej dzieci też jest wcześniakiem i obecnie jest noszone) poradziła mi żeby szukać chusty o szerokości 45 cm, bo wszystkie standardowe mają 70 a takie sie dla wczesniaka nie nadaja, czy ktoś wie gdzie można dostać taką chustę?
    Szukam pomocy osoby z certyfikatem i doświadczeniem, bo sytuację mam dosyć wyjątkową, mieszkam na Gocławiu, ale dojadę w każde inne miejsce w Warszawie jeśli tylko któraś z Was wyrazi chęć pomocy, byłabym bardzo wdzięczna...
    hej!
    w Warszawie są dwie dziewczyny, które się specjalizują w noszeniu wcześniaków:
    Kasia i Iza
    obie są super!

jesteście teraz w Szpitalu Orłowskiego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniaszew Zobacz posta
    Jestem z Ochoty.potrzebuje pomocy w wiązaniu maleństwa.Mam Nati tkaną.Wiążę ale wydaje mi sie ze za słabo i że mała jest za bardzo wyprostowana.Jak ktos z moich okolic to prosze o pomoc!!
    w 1 środę miesiąca w Jogarytm na Baśniowej są konsultacje z Izą B-K. No i ja jestem z Ochoty, choć żadnym doradcą nie jestem, ale w razie czego służę

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa- Gocław

Domyślnie

Mi. Bardzo Ci dziękuję za informację, moje Szczęście przebywa teraz w IMiD na oddziale KPN

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doreczja82 Zobacz posta
    Mi. Bardzo Ci dziękuję za informację, moje Szczęście przebywa teraz w IMiD na oddziale KPN
    mam nadzieję, że info się przydadzą
    pozdrawiam Was serdecznie!

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Doreczja, witamy i od razu zapraszam do wątku praskiego: http://chusty.info/forum/showthread....45431&page=758
    Mamy tez doradczynie na pradze
    Ja też jestem w Gocławia, chętnie się spotkam towarzysko, spacerowo
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustonówka Awatar alexinarts
    Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie Jestem z Rembertowa

Szukam mamy która mając spore doświadczenie pomogłaby mi w zgłębieniu motania.

Chustonówka Awatar alexinarts
    Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    Doreczja, witamy i od razu zapraszam do wątku praskiego: http://chusty.info/forum/showthread....45431&page=758
    Mamy tez doradczynie na pradze
    Ja też jestem w Gocławia, chętnie się spotkam towarzysko, spacerowo
    może spacerek?

Ambasador producenta pieluszek BOBOLIDER ...wymiankowe? zapraszam: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=85211 gg:12045517

Uprawnienia umieszczania postów