Zamieszczone przez
Doreczja82
Witam wszystkie warszawskie chustomamy, potrzebuję pomocy w nauce chustonoszenia, miesiąc temu urodziłam córcię w 27 tygodniu ciąży, prawdopodobnie mała wyjdzie do domu jak osiągnie 2 kilo i nauczy sie "samodzielnie" jeść , nie ma obecnie żadnych problemów ze zdrowiem, chciałabym przed jej powrotem do domu nauczyć się jak nosić, jak wiązanie jest najlepsze, jaka chusta najlepsza na początek dla takiego malucha i niedoświadczonej mamy, rozważam elastyczną lub tknaną, jakie inne warunki musi spełniać taka chusta, żeby można było w niej bezpiecznie nosić, koleżanka która nosi swoje dzieci od wielu lat( jedno z jej dzieci też jest wcześniakiem i obecnie jest noszone) poradziła mi żeby szukać chusty o szerokości 45 cm, bo wszystkie standardowe mają 70 a takie sie dla wczesniaka nie nadaja, czy ktoś wie gdzie można dostać taką chustę?
Szukam pomocy osoby z certyfikatem i doświadczeniem, bo sytuację mam dosyć wyjątkową, mieszkam na Gocławiu, ale dojadę w każde inne miejsce w Warszawie jeśli tylko któraś z Was wyrazi chęć pomocy, byłabym bardzo wdzięczna...