Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Dzięki! tam trzeba się jakoś zgłaszać, czy można tak z ulicy przyjsć?
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jestem z Ochoty.potrzebuje pomocy w wiązaniu maleństwa.Mam Nati tkaną.Wiążę ale wydaje mi sie ze za słabo i że mała jest za bardzo wyprostowana.Jak ktos z moich okolic to prosze o pomoc!!
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniaszew Zobacz posta
    Jestem z Ochoty.potrzebuje pomocy w wiązaniu maleństwa.Mam Nati tkaną.Wiążę ale wydaje mi sie ze za słabo i że mała jest za bardzo wyprostowana.Jak ktos z moich okolic to prosze o pomoc!!
    Na Woronicza na sklep swój Juliwek, zobacz pod adresem www,nosidła.com.pl, ona jest doradczynią.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Na Woronicza na sklep swój Juliwek, zobacz pod adresem www,nosidła.com.pl, ona jest doradczynią.
    Dzięki , właśnie szukałam tej strony i nijak nie mogłam jej znaleźć.
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa- Gocław

Domyślnie

Witam wszystkie warszawskie chustomamy, potrzebuję pomocy w nauce chustonoszenia, miesiąc temu urodziłam córcię w 27 tygodniu ciąży, prawdopodobnie mała wyjdzie do domu jak osiągnie 2 kilo i nauczy sie "samodzielnie" jeść , nie ma obecnie żadnych problemów ze zdrowiem, chciałabym przed jej powrotem do domu nauczyć się jak nosić, jak wiązanie jest najlepsze, jaka chusta najlepsza na początek dla takiego malucha i niedoświadczonej mamy, rozważam elastyczną lub tknaną, jakie inne warunki musi spełniać taka chusta, żeby można było w niej bezpiecznie nosić, koleżanka która nosi swoje dzieci od wielu lat( jedno z jej dzieci też jest wcześniakiem i obecnie jest noszone) poradziła mi żeby szukać chusty o szerokości 45 cm, bo wszystkie standardowe mają 70 a takie sie dla wczesniaka nie nadaja, czy ktoś wie gdzie można dostać taką chustę?
    Szukam pomocy osoby z certyfikatem i doświadczeniem, bo sytuację mam dosyć wyjątkową, mieszkam na Gocławiu, ale dojadę w każde inne miejsce w Warszawie jeśli tylko któraś z Was wyrazi chęć pomocy, byłabym bardzo wdzięczna...

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doreczja82 Zobacz posta
    Witam wszystkie warszawskie chustomamy, potrzebuję pomocy w nauce chustonoszenia, miesiąc temu urodziłam córcię w 27 tygodniu ciąży, prawdopodobnie mała wyjdzie do domu jak osiągnie 2 kilo i nauczy sie "samodzielnie" jeść , nie ma obecnie żadnych problemów ze zdrowiem, chciałabym przed jej powrotem do domu nauczyć się jak nosić, jak wiązanie jest najlepsze, jaka chusta najlepsza na początek dla takiego malucha i niedoświadczonej mamy, rozważam elastyczną lub tknaną, jakie inne warunki musi spełniać taka chusta, żeby można było w niej bezpiecznie nosić, koleżanka która nosi swoje dzieci od wielu lat( jedno z jej dzieci też jest wcześniakiem i obecnie jest noszone) poradziła mi żeby szukać chusty o szerokości 45 cm, bo wszystkie standardowe mają 70 a takie sie dla wczesniaka nie nadaja, czy ktoś wie gdzie można dostać taką chustę?
    Szukam pomocy osoby z certyfikatem i doświadczeniem, bo sytuację mam dosyć wyjątkową, mieszkam na Gocławiu, ale dojadę w każde inne miejsce w Warszawie jeśli tylko któraś z Was wyrazi chęć pomocy, byłabym bardzo wdzięczna...
    hej!
    w Warszawie są dwie dziewczyny, które się specjalizują w noszeniu wcześniaków:
    Kasia i Iza
    obie są super!

jesteście teraz w Szpitalu Orłowskiego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniaszew Zobacz posta
    w 1 środę miesiąca w Jogarytm na Baśniowej są konsultacje z Izą B-K. No i ja jestem z Ochoty, choć żadnym doradcą nie jestem, ale w razie czego służę

Uprawnienia umieszczania postów