Pokaż wyniki od 1 do 20 z 291

Wątek: Warszawa

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hester83 Zobacz posta
    Dziewczyny, czy wiecie może czy gdzieś w Warszawie i okolicach są jakieś spotkania i chustowarsztaty późniejszym popołudniem lub w weekendy? Wszystko co znajduję odbywa się około południa w tygodniu, dla mnie tragedia bo w ciąży, ze starszymi dziećmi i spod Warszawy się tak nie zorganizuję... Mam wrażenie że wszystkie te spotkania dla mam pierwszych dzieci są
    w Dumel Junior będą w październiku po 16 - patrz także na moją stronę,bo się szykuje masa warsztatow po 15 właśnie

Chustoholiczka Awatar Hester
    Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanga Zobacz posta
    w Dumel Junior będą w październiku po 16 - patrz także na moją stronę,bo się szykuje masa warsztatow po 15 właśnie
    Byłoby świetnie, to jeszcze zapytam - czy koszt warsztatów popołudniowych to zawsze jest około 100zł (takie dotychczas znalazłam...)?

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie Świeża mamuska z Bemowa

Witam, mam póki co elastyka i kilka prób noszenia za sobą, ale Młoda się ostatnio tak wierci, że ledwo daję radę i potrzebuję pomocy...

Chustoholiczka Awatar karolinka251
    Miejscowość
    warszawa-kamionek

Domyślnie

witaj nowa Warszawska chustomamo

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Spotkania chustowe, gdzie można nauczyć sie wiązać są na pewno w kalimbie na Żoliborzu, tylko nie wiem w jakie dni tygodnia. I w "Stu pociechach"

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

informacje o chustowych spotkaniach w Kalimbie i Stu Pociechach są na stronie Klubu angura - http://klubkangura.com.pl/warszawa
    Byłam raz na takim spotkaniu w Kalimbie, trochę w innym celu bo sama już nosiłam od dłuższego czasu, ale widziałam Marię Ryll w akcji i polecam

Możesz też spróbowac się odezwać do Mam na Bemowie, widziałam, że coś się zaczynają organizować http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=69980
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Dzięki wielkie A swoją drogą, to zastanawiam się nad jakimś nosidełkiem, bo Młoda już strasznie wielka (ma raptem 3 miesiące i już ponad 6,5 kg).

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamasia Zobacz posta
    Dzięki wielkie A swoją drogą, to zastanawiam się nad jakimś nosidełkiem, bo Młoda już strasznie wielka (ma raptem 3 miesiące i już ponad 6,5 kg).
    a siedzi już samodzielnie?

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Jeszcze nie siedzi. A to warunek konieczny do nosideł? W chustę wkładam rzadko, bo trochę się boje, ze źle to robię, ale tylko na pionowo, bo na leżąco wydaje mi się już za duza.

Uprawnienia umieszczania postów