Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Noszenie na plecach - skąd wiecie, co dziecię robi?

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    tam wykręcam , normalnie wyginam - tak jakbym sobie sukienkę rozpinała (z zamkiem na plecach)
    Dać ją do "Mam talent"
    Mi się udaje co najwyżej skarpetki małemu założyć i smoczkiem popukać w mój kark, to sobie Domik sam ode mnie go bierze
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań/Wronki

Domyślnie

U mnie do kontroli sprawdza się małe lusterko. A jak bardzo wysoko posadzę to odwracam się do tyłu i też widzę.
    Smoczkiem trafiam bezpośrednio do buzi.
    A bezpieczeństwo, hmm chyba nabiera się pewnego nawyku zwracania szczególnej uwagi w niektórych miejscach, ale to się chyba nie różni bardzo od noszenia z przodu.
    Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Ja zaczęłam od noszenia w domu w plecaczku prostym i Franek mi z niego się wykopywał. Teraz nosimy sie w MT Doux-Doux i jest rewelacyjnie. Jak go wkładam to przyglądam sie w lustrze, strasznie mnie ciągnie za włosy. Problem mam jak zaśnie, leci mu wtedy głowa a on nie znosi mieć rąk pod paskami. Jak jestem z kimś to próbuje sie te łapki schować, ale jak sama to klapa. Ja mam dla odmiany spore zwyrodnienia w stawach barkowych i nawet podrapanie sie po plecach jest dla mnie sporym problemem. Ale z czasem jakoś intuicyjnie poczujesz co maluch robi, jak bedzie nie zadowolony to też bez problemu da ci znać. I dciąrzysz co najważniejsze kręgosłup. Spróbuj w domu na spokojnie.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Panthera, jesteś idolką moją, przy okazji zrobisz demonstrację? pliiiiiiz?
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Uprawnienia umieszczania postów